23.11.07
20:22
въпроса ми е дали е добре да тренирам, когато съм болен ( хрема , тече ми носа ) или е по-добре да се почива ?
ми по-добре да са почива щот той оргранизма ти работи за да премахне настинката .. т.е да оздравейш ... не очаквай да прояви анаболен ефект :)
23.11.07
21:27
При мен ако е нещо леко като хрема или кашлица си тренирам. Даже ми е по - добре след това.
Иначе най - правилното е да отдъхнеш 3-4-7 дни, колкото е необходимо. Няма да спаднеш за това време :)
Ако е лека настинка да , не е добре дасе губи тренинг.Обаче ако е по тежко (напр. грип) не е за препоръчване да товарим излишно имуната система.
Незнам колко умно е било от моя страна, но съм тренирал и като съм имал и температура и гадна кашлица. Но ми мина за няколко дена :) за щастие без усложнение :)
Тренирал съм в такова състояние, първите дни нямаше спад в силата макарче бях с сериозна кашлица, темепратура и какво ли не..Но след това нещата се влошиха още стана пневмония и .. тотално изнемогнах та 3-4 дена АУТ.Ако е само хрема си тренирай, но ако е по-сериозно дай почивка и може примерно да си правиш у вас лицеви и така..
Мнението беше редактирано от RedWalker на 23.11.07 23:16.
24.11.07
09:03
Лятото (това лято) изкарах грип по незнайни причини в най-голямата жега. Направих 3-4 тренировки, като с всяка упражненията ставаха все по-анаеробни (никакъв въздух не можех да си поема). В резултат на цялото натоварване и потене останах една седмица вкъщи, 38-40 температура, -5 кг на кантара.
Влизайте здрави във фитнес центъра, за да има поне реален шанс да излизате от там по същия начин. :)