ПомоЩ

25.11.07
21:07

здр  аз съм 15 год и  висок съм към 1 и 75 и тежа към 71-72кг.Значи преди туи лято излегдаше че съм по пълен апак сега в тъи наречената предмишница стана по слаба и към китката съм станал по слаб и е някфо грозно апак и тогава бях долу горе почти същия ръст и същите кила.Как мога да си ги възварна да не е тъи грозно да е както преди ?

Темата беше редактирана от Beckhamchy на 25.11.07 21:08.

25.11.07
21:09

Опитай по - грамотно да пишеш че нищо не разбрах. Някаква предмишница - тънка била....

25.11.07
21:33

казано от ASTOR на 25.11.07, 21:09:

Опитай по - грамотно да пишеш че нищо не разбрах. Някаква предмишница - тънка била....

еми исках да кажа че преди беше добре и сега е по суха от преди и е някфо грозно като съм примерно по потник и предмишницата няква тънка апък нагоре към бицепс е добре !

26.11.07
15:14

Не казваш дали тренираш предмишницата - ако не, тренирай я. При някой тя си е даденост, при други изисква да й се отдели малко време в тренировката за ръце примерно.

26.11.07
18:19

казано от MOHCTAPA на 26.11.07, 15:14:

Не казваш дали тренираш предмишницата - ако не, тренирай я. При някой тя си е даденост, при други изисква да й се отдели малко време в тренировката за ръце примерно.

еми някои пак ама това е мн.рядко апък и незнам мн.упражнения за нея знам само 1

26.11.07
19:07

казано от Beckhamchy на 26.11.07, 18:19:

еми някои пак ама това е мн.рядко апък и незнам мн.упражнения за нея знам само 1

Ето ти варианти:
1.http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/BBReverseCurl.html (това е надхват)
2.http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/BBReversePreacherCurl.html (като горното, но на скот)
3.http://www.exrx.net/WeightExercises/WristFlexors/BBWristCurl.html
4.http://www.exrx.net/WeightExercises/WristExtensors/BBReverseWristCurl.html

05.12.07
15:13

казано от MOHCTAPA на 26.11.07, 19:07:

казано от Beckhamchy на 26.11.07, 18:19:

Ето ти варианти:
1.http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/BBReverseCurl.html (това е надхват)
2.http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/BBReversePreacherCurl.html (като горното, но на скот)
3.http://www.exrx.net/WeightExercises/WristFlexors/BBWristCurl.html
4.http://www.exrx.net/WeightExercises/WristExtensors/BBReverseWristCurl.html

10х за помощта

25.12.07
17:05

лятото свалих малко килца и сега в краката ми са дълги пък слаби до капачката,апък рацете в бицепс са добре апак по долу също са слаби кат щтеки.Как мога да реша тоя проблем

MI

25.12.07
17:12

ами наблегни на тренировките за бедра и прасци

25.12.07
17:58

казано от Misho280895 на 25.12.07, 17:12:

ами наблегни на тренировките за бедра и прасци

еми за раце?То се пада до преди сгънгата и китката е някфа тънка.Ако кача някои КГ дали ще бъдат като преди ?

26.12.07
06:57

Ами тренирай предмишницата със сгъване, разгъване на китките ( с щанга,с дъмбел), ако може и да навиваш и развиваш макара с тежест е супер, но или трябва да си направиш или по някаква случайност във някой фитнес да го има тоя уред

Мнението беше редактирано от difference на 26.12.07 06:58.

27.12.07
21:52

някои може ли да ми даде линк да видя как се правят упражненията

28.12.07
11:56

28.12.07
15:07

http://www.exrx.net/WeightExercises/WristFlexors/BBWristCurl.html ; http://www.exrx.net/WeightExercises/WristExtensors/BBReverseWristCurl.html

10.01.08
21:16

а протеинче нещо да почвам ли да зимам

11.01.08
10:05

ОМГ! Прави всичко и няма да имаш проблеми преди да постваш разгледаи сайта-има много упражнения и що се отнася до мнението на адолф да прави през ден-не мисля че е добра идея :) !

12.01.08
15:12

Здр. на вс.Значи моля ви за помо6т.На 17 години съм,висок съм 185-6 тежа 75-77 кг.Преди съм се занимавал малко с футобол/незначително/,после баскетбол/не мн/и 4 год. професионален плувец.НО стана не6то/няма зн какво/и се отказах и зех че пропу6их...Преди 2 год почнах фитнес,ходех редовно,рядко пу6ех,но преди 10 месеца престанах и започнах пак доста да пу6а...Сега ги спирам и съм ре6ил да тръгна много сериозно.Упражненията ги знам и знам правилното изпълнение,знам кое за какво е ,но не знам точно как да ги комбинирам.Мисля да ходя 3 пъти седмично,сега съм 2ра смяна/от 1/,но след 3-4 седмици ставам 1ва смяна/сутрин/,така че мн ви моля да ми направите 1 програма-трен. и особено диета.Диетата не искам да е няква адски стрикна,нямам амбиций да ставам веднага някакъв огромен.Имам няколко не6та,които искам да оправя.Доволен съм от раменете си,гърдите и гърба,горе-долу бицепс и трицепс.Имам проблем с трапците-левия ми е много по-голям-и представа си нямам за6то.И последното и най-важно е корема-имам много гадни тлъстини под пъпа и съм леко отпуснат отсрани.Така че с 1 дума искам да се оформя и най-основно да сваля тлъстините под пъпа и отстрани.Благодаря предварително,ако не съм казал не6то,което трябва да знаете ме питайте,6те влизам често.А забравих-лежанка-80/серия 65-70/,флайс-12кг,придърпване на скрипец-70кг,чикия-45,повдигане на дъмбели встрани-12кг,сгъване на дъмбел за бицепс-10,в програмате плс. да не участват крака,и да зн че преси мога да права много,но това с повдигането на крака за долен корем ми е адси слабо/с изпънати крака макс 8 пъти 2 сер./Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от MoJoJo на 12.01.08 15:16.

12.01.08
15:29

казано от Adolf Hitler на 10.01.08, 21:20:

казано от Beckhamchy на 10.01.08, 21:16:

а протеинче нещо да почвам ли да зимам

Задължително ако вече имаш 3+ месеца стаж,е освен ако не ядеш по 1 пиле на ден.......

Чак  пък задължително  ?? Кво пиле кви 5 лева ??Повече от 3 грама на килограм не ти трябват ако тренираш натурално !!

MO

12.01.08
16:27

казано от MoJoJo на 12.01.08, 15:12:

Здр. на вс.Значи моля ви за помо6т.На 17 години съм,висок съм 185-6 тежа 75-77 кг.Преди съм се занимавал малко с футобол/незначително/,после баскетбол/не мн/и 4 год. професионален плувец.НО стана не6то/няма зн какво/и се отказах и зех че пропу6их...Преди 2 год почнах фитнес,ходех редовно,рядко пу6ех,но преди 10 месеца престанах и започнах пак доста да пу6а...Сега ги спирам и съм ре6ил да тръгна много сериозно.Упражненията ги знам и знам правилното изпълнение,знам кое за какво е ,но не знам точно как да ги комбинирам.Мисля да ходя 3 пъти седмично,сега съм 2ра смяна/от 1/,но след 3-4 седмици ставам 1ва смяна/сутрин/,така че мн ви моля да ми направите 1 програма-трен. и особено диета.Диетата не искам да е няква адски стрикна,нямам амбиций да ставам веднага някакъв огромен.Имам няколко не6та,които искам да оправя.Доволен съм от раменете си,гърдите и гърба,горе-долу бицепс и трицепс.Имам проблем с трапците-левия ми е много по-голям-и представа си нямам за6то.И последното и най-важно е корема-имам много гадни тлъстини под пъпа и съм леко отпуснат отсрани.Така че с 1 дума искам да се оформя и най-основно да сваля тлъстините под пъпа и отстрани.Благодаря предварително,ако не съм казал не6то,което трябва да знаете ме питайте,6те влизам често.А забравих-лежанка-80/серия 65-70/,флайс-12кг,придърпване на скрипец-70кг,чикия-45,повдигане на дъмбели встрани-12кг,сгъване на дъмбел за бицепс-10,в програмате плс. да не участват крака,и да зн че преси мога да права много,но това с повдигането на крака за долен корем ми е адси слабо/с изпънати крака макс 8 пъти 2 сер./Благодаря предварително :)

ми за мазнините под корема кво да ти кажа за пореден път кардио, карнитин или някъв бърнър (ако искаш) и нвд.. ако т’ва са ти данните от преди 10 месеца забрави сега да са такива 10 месеца без тренировки 100% съм сигорен че поне 80% си стопил от мускулите ако не и повече , за трапеца  примерно хващаш само едни дъмбел на тая част дето е по малък и го дигаш абе правиш повдигане за трапец но само с едната ръка , но според мен няма смисъл по-добре си го тренирай и да не ти дреме

12.01.08
18:52

Не6то по-подробно за ядене,а в момента това са ми постиженията преди 1 седмица,преди бях с по 5-10кг отгоре на упр.и кат трен. бях 82-84…Иначе наистина моля кажете не6то по-подробно :) особено за диетата.

12.01.08
19:10

“сгъване на дъмбел за бицепс-10”
как праиш лежанка 80 па бицепс 10 :roll: 
и можеше да напраиш отделна тема........
и кво ще рече чикия-45….минути  :roll:

12.01.08
20:10

казано от valerious на 12.01.08, 19:10:

Еми гърдите са ми силни,а бицепса слаб,затова е такава разликата имам предвид с 10 серия,иначе и 30 мога.А на чикия в фитнеса секи така му вика-долен скрипец за гръб където се дърпа.И нe знам от къде да направя отделна тема, в форума съм от 5-6 часа и не съм го видял,проблем?

Мнението беше редактирано от MoJoJo на 12.01.08 20:11.

13.01.08
08:00

казано от MoJoJo на 12.01.08, 20:10:

Еми гърдите са ми силни,а бицепса слаб,затова е такава разликата имам предвид с 10 серия,иначе и 30 мога.А на чикия в фитнеса секи така му вика-долен скрипец за гръб където се дърпа.И нe знам от къде да направя отделна тема, в форума съм от 5-6 часа и не съм го видял,проблем?

ТЦ ТЦ  4икия  му викат на 4ука или поне така  вика Недик!!

13.01.08
12:17

казано от Wrestling_pro на 13.01.08, 08:00:

казано от MoJoJo на 12.01.08, 20:10:

ТЦ ТЦ  4икия  му викат на 4ука или поне така  вика Недик!!

http://www.bb-team.org/exercise/1189/ Е за тва става дума,както и да е някой 6те ми помогне ли или само 6те си пи6ем глупости?

15.01.08
16:10

казано от MoJoJo на 12.01.08, 15:12:

еми като за начало можеш да си направиш нова тема не да пълниш мойта!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1