Помогнете за програмата ;)

VL

25.11.07
18:47

Значи досега тренирах 3 пъти в седмицата като правих : 1 ден-гърди + бицепс ;  3 ден- гръб + трицепс; 5 ден -рамо + трапец та искам да ми кажете къде да сложа и крака защото досега не правих крака защото не знаех че са толкова важни :О
и ако можете да ми кажете какво да правя че да започнат да ми растат и долни гърди и да имам по голям канал ;)

Темата беше редактирана от Vl@dO на 25.11.07 18:49.

25.11.07
20:34

Ми краката в отделен ден ... или ако не можеш в отделен при трапеца и рамото е най-удачния вариант ...
гръдния канал ще се получи като натрупаш маса , а иначе за долни гърди :повдигане на дъмбели от обратен лег

26.11.07
15:17

Ако твърдо си избрал 3дневен сплит - сложи краката при рамото и започвай тренировката с тях. За канала - горния пост. За долна част на гърдите - горния пост или кофички или обратен лег с лост, а най-добре да ги редуваш и 3-те през тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1