27.11.07
19:00
Здравейте съфорумци :) рядко пускам теми (тва ми е втората) обаче ся реших да пусна ...
Значи налага ми се да тренирам няколко седмици волейбол ... и мисля през тези седмици краката да не ги тренирам,защото просто с тези тренировки много ги натварвам (постоянно скачане) Изкажете мнения .. ще се радвам ...
Благодаря предварително
28.11.07
04:28
Аз все си мисля, че натоварванията са от различен характер и е по-разумно да правиш по-леки тренировки за краката с по-малко очаквания за постижения, но да не ги спираш.
28.11.07
08:07
казано от Димитър Михайлов на 28.11.07, 04:28:
Аз все си мисля, че натоварванията са от различен характер и е по-разумно да правиш по-леки тренировки за краката с по-малко очаквания за постижения, но да не ги спираш.
И правилно си мислиш. При волейбола мускулите се натоварват изометрично(не е много точен този термин тук но идеята е близка), а при клек, бедрено сгъване, екстензии се натоварват съкращавайки се.
Послушай Митко и ги намали малко като натоварване, но не ги спирай.
казано от Георги Гайдов на 28.11.07, 08:07:
казано от Димитър Михайлов на 28.11.07, 04:28:
И правилно си мислиш. При волейбола мускулите се натоварват изометрично(не е много точен този термин тук но идеята е близка), а при клек, бедрено сгъване, екстензии се натоварват съкращавайки се.
Послушай Митко и ги намали малко като натоварване, но не ги спирай.
Мхм така и ще направя ... благодаря на всички