Проблем...

29.11.07
20:20

На 15 години съм,висок съм 178,тегло 71-2,но имам проблем.Като малък много често играех футбол и натрупах маса по краката.Същевременно обаче задника ми е прекалено голям и отпуснат.В никоя друга част на тялото нямам проблем.Просто съм отачаян.Ходя на фитнес вече от 2 месеца с цел качване.Пренебрегвах проблема с задните си части,но вече немога.Искам да попитам дали е удачно на такава възраст да спазвам някаква НВД или просто да избягвам или наблягам на определени храни.Ям 3-4 пъти дневно,не ям мазни неща,наблягам на белтъчини.Искам да изчистя задника и да го стегна.Мисля да почвам кардио 3 пъти седмично.Най-вероятно тичане сутрин на гладно.Но много се притеснявам да не загубя мускулна маса в горната част на тялото,където не сам мазен.Само това ме спира,но ако няма друг начин да изгоря тези мазнини,ще се жертвам.3 пъти седмично тренирам,кардио мисля да правя в другите дни.Какво бихте ми препоръчали?Пак казвам,имам само 1 проблемна зона,но ме притеснява прекалено много...Имали начин да сваля мазнините на проблемното място,без да изгарям мускули? Задника ми е поне няколко кила,но не искам да ставам тънак като клечка.Ако трябва ще взимам и добавки,просто да не свалям прекалено много мускули...Моля дайте съвет,че това става като параноя :( .Много ми влияе на самочуствието и се надявам до лятото да има ефект!

Темата беше редактирана от =HENRY= на 29.11.07 20:37.

30.11.07
08:11

Нвд  недеи  да праиш !!  пробваи  РБД

РБД би бил приложим, но аз лично съм бил свидетел на “стопени” задни части от скачане на въже + оформящи упражнения за бедра и седалище. В раздела ни с упражнения има доста такива.

П.П. Респект за аватара. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1