Промяна на програмата - въпроси?

03.12.07
10:40

Здравейте. От 7 месеца тренирам по една и съща програма,като от време на време само променям упражненията за дадена мускулна група. Иначе програмата ми е
1 ден - гърди,бицепс,корем
3 ден - гръб,трицепс,трапец
5 ден - рамо,крака,предмишница

Първият ми въпрос е мога ли да я направя така?

1 ден - гърди,трицепс,корем
3 ден - гръб,бицепс
5 ден - рамо,трапец,крака

и вторият въпрос е как точно да я разместя,за да ми дойдат ръцете в един ден?

03.12.07
11:41

Да, разбира се. Може след гърдите и гърба да нявмаш толкова сила за трицепса, респективно бицепса, но това не е проблем.

03.12.07
13:55

А как да я направя за да тренирам ръце в един ден

03.12.07
15:04

1.Гърди + предно/средно рамо
2.Гръб + задно рамо
3.Почивка
4.Крака
5.Ръце
6.Почивка
7.Почивка
Това мисля, че би то помогнало.. след 1 ден почивка и след крака се предполага, че ръцете ти ще са ако не на 100%, то на 90% готови за работа.Тренирал съм нещо подобно и мога да твърдя, че имаше ефект.

03.12.07
16:00

казано от RedWalker на 03.12.07, 15:04:

1.Гърди + предно/средно рамо
2.Гръб + задно рамо
3.Почивка
4.Крака
5.Ръце
6.Почивка
7.Почивка
Това мисля, че би то помогнало.. след 1 ден почивка и след крака се предполага, че ръцете ти ще са ако не на 100%, то на 90% готови за работа.Тренирал съм нещо подобно и мога да твърдя, че имаше ефект.

И аз съм ЗА тази програма, защото тренирам по нея в момента и съм много доволен ;)

1. гърди + пр. и ср. рамо
2. гръб + задно рамо
3. почивка
4. ръце
5. крака
6. почивка
7. почивка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1