03.12.07
16:29
Здравейте това е първото ми мнение във форума и от скоро се занимавам с фитнес (2 месеца). До сега правих кръгови тренировки на всички мускули, но мисля че вече имам нужда от тренировъчна програма. На 14 години съм. Висок 1, 69 см. Тежа 65 кг, нямам излишни мазнини. Ще ви бъда изключително благодарен ако успеете да ми създадете такава програма. Благодаря.
Имам абонамента карта и възможност да ходя всеки ден, така че това не е проблем.
Препоръчвам ти да не ходиш повече от 3 пъти седмично, избери си някой сплит от форума като гледаш да не правиш в един ден повече от 1 голяма група. Дали двоен или троен сплит ти прецени за мен двойния е по-удачен като в едната тренировка правиш крака в другата гръб и останалите групи към тия 2 както прецениш. Например:
пон - крака, гърди, бицепс
вт. - поч
ср - рамо, гръб, трицепс
четв. - поч
пет - като пон
съб. - поч
нед - поч.
пон - като сряда
Ако правиш клекове ги редувай на следващата тренировка с уреди, за гърба също може тежести/уреди. Може да има пропуски, другите да кажат - това набързо от мен.
Мнението беше редактирано от леонид на 03.12.07 17:31.
03.12.07
21:02
http://www.bb-team.org/workout/1358
;)
Благодаря. От понелник ще започна новата програма, която Георги Гайдов е дал. Ако все пак имате нещо което мислтие, че е по-добро с удоволствие приемам предложения.
04.12.07
15:55
# първи ден - гърди,трицепс, предно и средно рамо, корем
# втори ден - почивка
# трети ден - гръб, бицепс
# четвърти ден - почивка
# пети ден - крака,трапец, предмишница, корем
# шести ден - почивка
# седми ден - почивка
Аз тренирам по тази програма и съм доста доволен от нея. От нея имам най-голям напредък :) Много е добра ;)
здравейте, нуждая се от тренировъчна програма, но имам проблем с щитовидната жлеза - “Синдром на Хашимото”.Бихте ли ми помогнали както и за хранителния режим.Разбрах, че трябва да е нещо по-специално тъй като трупам много бързо килограми
Програми колкото искаш, избери си от тук http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/. Ако си начинаещ си има за начинаещ. Относно проблема ти с храненето се обърни към спортен нутриционист, който е наясно и с твоя проблем...може и някой от форума да е компетентен.
казано от PSHOMOVA на 17.01.08, 11:29:
Благодаря ти! Къде да намеря този спортен нутриционист?
Първо почакай малко, може някой да е компетентен по този въпрос, а такива хора има във форума. Иначе се сещам за Белчо Христов (Питона), предполагам не би отказал да ти помогне.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.08 11:49.