Какво мислите за програмата ми?!

03.12.07
09:32

Аз тренирам сравнително от скоро време - 4 месеца :) имал съм 2-3 програми като сегашната ми е
1 Гръб
2 Гърди
3 Раце
4 Гръден Кош + рамене .... идеята тука беше да бъде крака + рамене но го превърнах в гръден кош защото той ми е доста зле :(

Също така имам и тесен раменен пояс...иска ми са да го разширя някакси освен с масата... но нз как :D
Приоритет ми е големият гръб и раменете поне за сега :)
За гръб имам 2 тренировки... 1та се води за широк “Набирания Скрипец-отпред-отзад, Лодка, V-лост)  а дръгата за масивен
(Набирания, Т-щанга, Мечка, Чукове)
Искам да попитам и как е по добре да правя така 2 отделни тренировки или да ги смесвам в 1 само че по малко упражнение от 2те....и нормално ли е да правя по 6 упражнения на Мускулна група или трябва повече или по малко ?!

а да и аз съм на почти 16 години... висок 185 тежа 71-2 кг...
ето и снимки вие преценете трябва ли да добавя нещо в програмата си без краката поне за сега...  някви упражнение суперсериии се 1 :)
http://my.opera.com/t0n1g0s/albums/show.dml?id=420626 - снимките..

А и видях тука някаква програма за бързо качване на мускулна маса....исках да попитам тя само за професионалисти ли е или става и за начинаещи :) ето линка към нея  http://www.fitbul.com/article5.htm

Темата беше редактирана от Toni G на 03.12.07 10:40.

03.12.07
11:48

Рамената ще порастнат “на мускул”, а не на “костна система”. 2 тренировки за гръб недей да правиш, прави 1, която да включва набирания, чукове, мечка и тяга, повече няма нужда. 6 упражнения дори за гърба идват множко, както казах и 4 стигат. За гърди даже може и само 3, за рамо - също 3 (или 4, ако правиш и задно рамо в деня за рамо). Един съвет от мен - по възможност раздели гърдите от раменете, защото вторите се товарят доста; ако искаш прави гърдите с бицепса, гърба с трицепса, а раменете с КРАКА. Успех!

03.12.07
11:49

Какви са упражненията, които правиш за гръдния кош, че ми стана интересно :-)

03.12.07
12:00

казано от Владимир8507 на 03.12.07, 11:49:

Какви са упражненията, които правиш за гръдния кош, че ми стана интересно :-)

Ми може би пул-овър прай  8-/

03.12.07
17:32

Монстара... аз не правя гарди заедно с раменете....
преди тренировката за раменете правя 4 серии клекове по 12 повторения в суперсерии с пул овера
и след това правя 1 за задно рамо 1 за предно и 2 за средно рамо :)
понеже в този ден ми е най лека тренировката само 4 упражнение тука съм го вмъкнал това с клековете и пул овера :)

А това за правя по 4 упражнение за гърди и за гръб ми се вижда мално незнам защо... би ли ми обяснил защо е по добре по малко упражнения да се
правят за мускулните групи ако може да добия малко представа ;)

А що се отнася до мъртвата тяга мисля да почна да я правя ;) но то има 2 тяги 1 римска и 1 обикновена...гледам тука някви видеота римската е без клякане.... въпроса ми е дали натоварват гърба еднакво...защото краката ми са доста слаби още и ще ми е трудно с преклякане :)

Мнението беше редактирано от Toni G на 03.12.07 19:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1