04.12.07
12:01
Тъй като някой от вас знаят ръцете ми изостанаха много,защото съм маняк на тема гръб само минавам от програма на програма та сега “сглобих това чудо” :) кажете мнение :)
1ви ден
Гръб,клекове,корем,трицепс
1.скрипец зад врат
2.клекове с щанга
3.набирания
4.повдигане на краката от вис
5.трицепс на скрипец/френско(редувам през понеделник,демек единия правя скирпец др френско с крив лост)
6.коремни
2ри ден
Гърди,клекове,корем,трицепс
1.Лежнка
2.Клекове
3.Трицепс с дъмбел зад врат
4.повдигане на краката от вис
5.кофи
6.коремни
3ти ден
Т’ва е тренировка в нас с дъмбелите и кривия лост
1. за бицепс с дъмбел помпане
2. за бицепс с крив лост
3. трицепс с дъмбел
Как намирате програмата ? Този ред на изпълнение добре ли е,защото така като ги изпълнявам ми е много добре,има натоварване,а в същото време мускулите си и почиват.Общо взето гледам да се ходи от голям мускул към малък и така :)
Темата беше редактирана от Besnia2006 на 04.12.07 12:02.
04.12.07
13:25
Откъдето и да го погледна, не ми се струва удачна тази програма.
Наистина не е добра. Правиш трицепс 1- ден и 3-ти ден, еми нали сплита се повтаря значи трицепса няма почивка (то не е само това де)
04.12.07
21:37
Давайте идеи тогава,че работата отива много на зле,все едно съм се бол с метан само в гърба хахаха :)
1.Ръце
2.Крака
3.Почивка
4.Гърди+ предно/средно рамо
5.Гръб + задно рамо
6.Почивка
7.Почивка
05.12.07
13:48
казано от RedWalker на 05.12.07, 12:05:
1.Ръце
2.Крака
3.Почивка
4.Гърди+ предно/средно рамо
5.Гръб + задно рамо
6.Почивка
7.Почивка
а не може ли 1вите 2 дена да правя гръб и гърби и после да правя допълнително ръце,отделен ден само за ръце,а в 1вите дни , 1вия само гърба и 2рия само гърдите и после на 3тия ръце с клекове и корем,че нямам възможност да ходя по 3пъти на ден на фитнес,защото се занимавам и професионал със спорт и едвам ги отделям тия 2 дена,защото пък през деня съм на практика/даскало и никакво време...
Рамото нещо не го предвиждаш?Без рамо няма красива ръка, както и няма завършен вид на гърба.С такава тренировка каквато мислиш ти най-вероятният ефект ще бъде претрениране, според мен.Ако искаш на наблягаш на нещо ще трябва да отделиш още време за фитнес, ако ли не .. просто не виждам как.
05.12.07
17:12
казано от RedWalker на 05.12.07, 15:11:
Рамото нещо не го предвиждаш?Без рамо няма красива ръка, както и няма завършен вид на гърба.С такава тренировка каквато мислиш ти най-вероятният ефект ще бъде претрениране, според мен.Ако искаш на наблягаш на нещо ще трябва да отделиш още време за фитнес, ако ли не .. просто не виждам как.
Рамото умишлено го изпускам,защото съм хандбалист и ако го тренирам ще го претренирам,достатъчно са ми развити раменете,те не ме притесняват :)
казано от Besnia2006 на 05.12.07, 13:48:
а не може ли 1вите 2 дена да правя гръб и гърби и после да правя допълнително ръце,отделен ден само за ръце,а в 1вите дни , 1вия само гърба и 2рия само гърдите и после на 3тия ръце с клекове и корем,че нямам възможност да ходя по 3пъти на ден на фитнес,защото се занимавам и професионал със спорт и едвам ги отделям тия 2 дена,защото пък през деня съм на практика/даскало и никакво време...
Прави ги след почивката за да им дадеш максимален приоритет за растеж както РЕД ВАЛКЕР ти е посочил. Ако след гърди и гръб имаш почивка + ръце + почивка пак става
06.12.07
21:14
казано от ASTOR на 05.12.07, 19:29:
казано от Besnia2006 на 05.12.07, 13:48:
Прави ги след почивката за да им дадеш максимален приоритет за растеж както РЕД ВАЛКЕР ти е посочил. Ако след гърди и гръб имаш почивка + ръце + почивка пак става
Да,понеже понеделник и вторних мога да ходя на фитнес(както казах) ще правя 2та поредни дни гръб и гърди и после почивам и в петък правя ръце в нас и така :)