Допитване за програма и помощ за хранителен режим

05.12.07
16:09

Здравейте на сички ;)
От няколко месеца ходя на фитнес и ми направиха програма по която да тренирам та искам да питам вас добра ли е тренирам по 3 пъти на седмица а от скоро ми се върти в главата съобота и неделя да включа да карам колело защото искам да сваля
Висок съм 180 и тежа 95 килограма
Искам тези килограми да ги сваля та вмомента програмата ми е
1ви ден гръб рамо
2ри почивка
3ти крака трицепс трапец
4ти почивка
5ти гърди и бицепс
събота и неделя почивка обаче смятам да ходя по 40 мин колело защото имам доста килограми за сваляне ;)
И ако може да ми препоръчате некав режим на хранене защото вмомента не спазвам никакъв ходя на фитнес от 2 месеца
Благодаря

MO

05.12.07
16:19

Еми пусни едно търсене на НВД , или просто влезни в  Хранене => хранителни режими за понижаване на тегло :) толкова ли е трудно?

05.12.07
16:51

Аз искам да ослабна обаче да натрупам мускулна маса и затова питам иначе доста четох и има доста полезна информация ;)

Едит:
Измилих си хранителен режим и искам да го споделя свас та той е следния
ставане в 8
8:30 овесени ядки с нискокалорично мляко + зелен чай
10 зелена ябълка или грейфурт или половин банан
10:30 до 12:00 фитнес + кардио
12:30 3 яйца + 100 грама извара
15:30 активия (защото съм на училище и друго не ми дойде на ум)
18:00 салата + 2 яйца
20:30 100 грама пилешки шницел + 50 грама извара
Кажете някакви критики или препоръки да я променя и да почвам усилени тренировки
Също смятам като не ходя на фитнес вторник и четвъртак да ходя да бягам

Мнението беше редактирано от ilky на 05.12.07 17:38.

05.12.07
20:27

Няма МЕСО...и активията е зле носи варени яйца или студено месо някакво в училище.

05.12.07
22:31

аа, не, това не е хранителен режим на човек, занимаващ се с тежести. Не може да караш на едни овесени ядки и ябъкли до тренировката. След тренировката нямаш бърз протеин и въглехидрати и останалите приеми на храна са някак недодялани. Кажи какви килограми си, ръст, но ето ти пример:
8.30 - 5-6 белтъка + 1 жълтък, с овесени вдки и в тигана или 1 кофичка ки.мляко с овес.
10 - бавен въглехидрат (с нисък гликемичен индекс) за да отпуска бавно енергия за през тренирвката + 1 доза суроватъчен протеин.
12.30 - пилешко с картофи или бял ориз
15.30 - 5-6 белтъка и 1 жълтък и джурни 1 айрян
18.00 - пилешкия шницел (без изварата)
20.30 - яйца
10.30 - 200гр. извара

Не гледай брой и грамаж, дал съм ги примерно.

06.12.07
09:16

Благодаря ви много ;) от понеделник почвам да спазвам някав режим на хранене подобен на МОНСТАРА и с яко тренировки смятам че ще имам желание ефект ;)

ПП: само да попитам програмата която съм дал бива ли си я ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1