Кофи за трицепс

ТЮ

06.12.07
09:36

Много бих искал някой да ми обясни, как става точното изпълнение на кофите за трицепс...знам, че трябва да е стеснена успоредката, и лактите да са прибрани, и да няма никакъв наклон напред, е, точно това правя, но става така че получавам адски болки по целата горна част на тялото, не става просто, къде греша в изпълнението? НАдали е проблема в силата, кофи за гърди  мога да си правя безчет... и тежест ползвам... чудна работа...

06.12.07
10:01

Теоретично техниката правилно си я разбрал... Какви са тия адски болки, кое те боли, мускулна болка ли е, кога се проявават, след или по време на тренировката?

ТЮ

06.12.07
10:15

ами лактите, рамената...след триседмичната ми почивка утре пак ще пробвам да ги направя,  може би няма да е така, но напълно прав трудно да съм,  гърдите трябва ли да ги изпъчвам напред?

06.12.07
10:36

Можеш да пробваш две неща.
1. Пробвай на успоредни лостове, например на тези които “стърчат” от уреда за повдигане на крака. Като казваш, че се хващаш за стеснената част - пробвай малко по-напред, на мен примерно най-накрая не ми е удобно въобще.
2. Провай да пускаш бавно и до паралел на рамо-лакът с успоредката. Ако се “тросваш” бързо надолу и падаш под този паралел може да ти се напряга рамото повече.

06.12.07
11:18

гърдите трябва ли да ги изпъчвам напред

това е ключа от бараката.
и още да не пускаш до долу (както ти писаха в предния пост), а да разгъваш докрай лактите.
получава се едно леко залюляване на тялото като махало.
ако пак не подействат - смени ги с кофи на пейка + тежест на бедрата.

ТЮ

06.12.07
13:00

Иии как са, досега не съм ги пробвал, може би утре ще ги пробвам заедно с тесния хват и френскто....добри ли са за маса?

06.12.07
13:05

Това е едно от основните упражнения за трицепс, както беше казал и Петко в една друга тема. Кофи и лег - тесен хват. :)

27.12.07
12:50

Аз бих искал да питам нещо  :roll:  По принцип правя от време на време кофичките за трицепс и нямам проблем с тях, но ми стана любопитно понеже научих, че трябва да ги избягвам, защото повдигат много главата на трицепса към рамото :-) ...или се сещате какво имам на предвид  :ahhh:  Има ли нещо такова наистина? Аз лично не съм забелязал нещо такова при мен... :-/

MO

27.12.07
14:56

Аз също още след първата кофичка и тая част между рамото и трапеца много боли

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1