09.12.07
13:34
Здравейте ! От скоро посещавам сайта,много ми харесва за това реших да си направа регистрация.За пръв път правя тема,така че се извинявам,ако има подобна или нещо съм объркала.
Да започна с това,че съм на 15 и съм много слаба.Посещавам фитнес залата от 2 години,като лятото не ходя в залата,а тичам.Две години посещение в залата звучи много сериозно ... но не съм се занимавала наистина толкова задълбочено със себе си.След няколко месечна почивка, от три седмици пак ходя на фитнес и имам няколко запитвания.Първото е: трябва ли да се пие вода по време на тренировка ? Едни ми казват “Да” , други “Не” и вече не знам правилно ли е това,че пия или не ! Вие какво ще кажете - пиете ли вода и горе долу колко ?
Друго,което ми интересува,то не е баш въпрос ... чудя се дали да направя мускули. До сега съм ходила в залата само, за да си поддъжам тялото,но вече започвам да се чудя дали да направя и леки очертания на мускули.Искам да имам плочки на стомаха,но за да ги получа трябва да развия мускулите на цялото си тяло,не става само на корема ... Пък се притеснявам да не ми стане много грубо тялото.А и гърдите ми са много мали и се чудя дали това е в резултат на постоянното ми трениране...
Кажете си мнението.Надявам се,няма да ми се подигравате или нападате.
09.12.07
14:26
Здравей,
що се отнася до водата:
Вода - защо ви е нужна?
Пиете ли достатъчно вода?
Колко е важна водата за трениращия човек?
На втория ти въпрос едва ли бих могъл да дам отговор. Момчетата във форума ще отговорят по-скоро според предпочитанията си - ако харесват момичета с мускулесто тяло, ще адмирират, ако не - обратното. Като се замисля, момичетата ще направят същото.
Моят съвет е да опиташ - колкото и да се пише, колкото и да се коментира, експериментът е единственият сигурен начин, който дава резултати. Понятието “поддържане” на тялото до известна степен е обвързано с това. Така ще разбереш и дали си податлива на бързо развитие на мускулатурата или не чак толкова.
казано от sisley_baby_f на 09.12.07, 13:34:
Здравейте ! От скоро посещавам сайта,много ми харесва за това реших да си направа регистрация.За пръв път правя тема,така че се извинявам,ако има подобна или нещо съм объркала.
Да започна с това,че съм на 15 и съм много слаба.Посещавам фитнес залата от 2 години,като лятото не ходя в залата,а тичам.Две години посещение в залата звучи много сериозно ... но не съм се занимавала наистина толкова задълбочено със себе си.След няколко месечна почивка, от три седмици пак ходя на фитнес и имам няколко запитвания.Първото е: трябва ли да се пие вода по време на тренировка ? Едни ми казват “Да” , други “Не” и вече не знам правилно ли е това,че пия или не ! Вие какво ще кажете - пиете ли вода и горе долу колко ?
Друго,което ми интересува,то не е баш въпрос ... чудя се дали да направя мускули. До сега съм ходила в залата само, за да си поддъжам тялото,но вече започвам да се чудя дали да направя и леки очертания на мускули.Искам да имам плочки на стомаха,но за да ги получа трябва да развия мускулите на цялото си тяло,не става само на корема ... Пък се притеснявам да не ми стане много грубо тялото.А и гърдите ми са много мали и се чудя дали това е в резултат на постоянното ми трениране...
Кажете си мнението.Надявам се,няма да ми се подигравате или нападате.
Само не разбрах за водата?Питаш дали да пиеш по време на тренировка или изобщо?По-време на тренировка е добре да се пие вода между 0,5 и 1 литър.Може би ще ти направи впечатление,че повечето тук пият над 1,5 л,аз съм против това,тъйкато не виждам смисъл,разбира се,не казвам,че не трябва да се пие...Всичко си е до човека.
Няма да станеш яка и груба,това не става толкова лесно.
Мнението беше редактирано от Финдо на 09.12.07 14:42.
10.12.07
17:42
Трябва много вода, за да хидратираш добре мускулите, което е важно за добрата им работа и напомпване. Колкото до количеството по време на тренировка-за мен 1,5 литра е добре, но и половин да изпиеш, пак е по-добре от нищо. А мускули не се правят толкова лесно-трудно е за мъж, а за жена е пъти по-трудно. Все пак е приятно да видиш момиче с добре оформена мускулатура ;-)