Проблем

09.12.07
19:28

Проблемът ми е такъв,че много често почнаха да ме ловат мускулните трески.Отначало им се кефех,но сега почти секи път имам и то много силна.Като правя гърди хубаво ми се помпат ма на следващия ден имам мускулна не само на гърдите а и на перките и на рамото.Стажът ми е 1година и 6 месеца и да сега не е било така,Дали претнренирам.За гърди правя лег 3x12,10,8,полулег 3x12 10 8 и кофички 3,4 серии .Не мисля че претренирам ,а и все пак сам на добавки и ям поне по 6,7 пъти на ден.Тъпото е че не мога да се възстановя на време когато доиде ред на груб или рамо.Съшо така не мисля и че правя лега неправилно,защото винаги до сега сам ги правил така а до преди 1 месец нямах такива проблеми.

09.12.07
20:50

Мускулната треска е хубаво нещо :) Аз така разбирам дали съм тренирал добре предния ден.И си мисля, че и ти за 1 година и половина вече трябва да познаваш кога си тренирал добре и кога си претренирал предния ден.
От тези упражнения, които правиш за гърди, не мисля че може да претренираш.
Давай си малко повече почивка и тренирай дадена мускулна група само когато е готова за тренировка.Както си написал, че не са готови гърба и рамото, а ти ги тренираш, това е Голяма грешка.Не я прави.Просто им давай време да се възстановяват.
Това е моят съвет.
По здрав

10.12.07
08:34

А ако съм претренирал какво да правя?Да почина малко и после пак да почна ли?

10.12.07
14:29

Да! Ако си претренирал, трябва да спреш с тренировките за няколко седмици, за да изчакаш организма да се възстанови. След това започваш, но с леки тренировки и следиш как се възстановяваш. С упражненията, които написа по-горе за гърди е трудно да се претренира, но не си написал сплита си и колко тежки са другите ти тренировки. Все пак ако не позволяваш на мускулите да си починат, може да претренираш и от лека тренировка. Успех! ;-)

10.12.07
17:19

Взимаш 2 седмици почивка, като се стараеш да не ядеш само помии през това време.След това се завръщаш и първата седмица не се целиш веднага на тежести от преди, 1-2 седмици карай по-леко.След като починеш ще усетиш и по-голяма мотивация и желание за трениране.

10.12.07
17:59

Ами сплита ми е 3 дена ходя и два почивам.Преди с 1 ден почивка карах ,но сега качвам и гледам да ми почиват мускулите повече.1 ден гърди и бицепс 2 ден груб трицепс 3 ден рамо.Както казах тоя проблем отскоро дойде преди не беше така.Даже лятото ходех по 5,6 пъти седмично и се въстановявах на време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1