Едната ми плочка е по голяма от другата

08.12.07
21:28

Значи проблемът ми е следния:най-горната ми дясна плочка е на половината на най горната лява а другите са си с еднакви размери от какъво се получава това и мога ли да го оправя по някакъв начин  :roll:

ТЮ

08.12.07
23:14

дай снимка да я видим, иначе ме съмнява да можеш да я оправиш.

Структурата на коремния мускул рядко е напълно симетрична. Като се замисля, май не познавам повече от двама с подобна, а и двамата са професионалисти. Така че едва ли има смисъл да отдаваш такова значение и да се бориш с нещо, което е заложено в физиологията ти.

MO

09.12.07
08:21

И при мен лявата горна е малко по-голяма от дясната ,но при теб щом е наполовина са ти разместени.Попринцип не всички се раждат с такива правилни красиви плочки нали, аз познавам едно момче което има много хубав корем но корема му е като няква разместена мозайка , почти на нищо не прилича само е релефен някакъв.. така че ще трябва да се примириш!

09.12.07
14:04

пак добре че е от горните че поне са по малки и не се забелява чак толкова  :-)

10.12.07
04:06

Това наистина е ген.Плочките се определят от сухожилия които разделят коремния мускул да изглежда така.Тренировката няма отношение тука

19.12.07
16:59

Т’ва си е от ген :) мойте и 8те ми плочки няма една с една да е съразмерна,а за самата подредба да не говорим хаха :) Не се стягай толкова,т’ва си е нормално,както са казали преди мен “ген батко ген” ;)

21.12.07
23:12

като не си харесвате плочките, хапвайте малко по-тлъстичко, за да замажете коремчето и да стане приятно пухкаво и да регулира плочките стига с тия релефно-манекенски истории :)

21.12.07
23:17

На мене ми е точно така корема като на теб, но не виждам защо да се притесняваш, виждал съм много професионалисти така. Тва не е проблем най-малкото пък да е грозно! Ако имаш дълбока и релефна преса не е от значение какви ще са ти плочките.

23.12.07
10:59

Въпрос на мускулатура.Структурата на корема ти е такава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1