08.12.07
10:04
Здравейте.Тъй като съм мн висок и ръцете не ми вървят правих 4 5 пъти суперсерии.Сега започвам пак по обикновената програма:
1.Лег тесен хват -3х8
2.Френско-3х8
3.Скрипец с две ръце-3х8
4.Щанга за бицепс-3х8
5.Дъмбели прав—3х8
6.Скотово-3х8
Къде греша...Натоварвам нормално ръцете и за 3 месеца и половина -1.5см (пълен смях)даже може и 1 см да бе6е но не съм сигурен.Препоръчайте нещо освен да сменям упражненията да не претоварвам ръцете и да изпълнявам с килограми които ми позволяват перфектно изпълнение на упражнението.Това всичкото го правя,ноо може би защото са ми дълги ръцете незнам.Вие кажете какво да променя :(.Иначе ям здраво качих 3 4 кила за 1 месец без креатин сега даже и го почнах всичко си върви но тея ръце ..
1,5 см на колко ръка ?Ако е от 40 до 41,5 това е постижение!А за суперсериите, мисля че трябва да започваш с тях едва когато стигнеш 40+ ръка и видиш, че няма мърдане.Ако на 34-5 ръка започнеш суперсерии незнам след 40см как ще я накараш да порастне.
Мнението беше редактирано от RedWalker на 08.12.07 10:21.
Ами отначало беше 30 сега към 32 това за 3,5 месеца и тези 2 сантиметра бяха до втория месец някъде и от там 1.5м не е мръднала ..
за 1 година напраих от 26 на 35 без да бех редовен(седмица бях сутрин на работа , седмица слетобет- а сутрин залата ми не работе6е).Така 4е не барзаи.
09.12.07
18:52
аз направих от 27 на 34 с ЯДЕНЕ!
@RedWalker защо как ще я накара да расте както всички други с ЗОБ,но то нестава с 3 месеца стаж и да имаш 40 ръка ... трябва дълги години постоянство.
П.П. Другото което немога да разбера защо всички си гледате само ръцете и само тях мерите? защо не мерите гърба,краката ? Ръката ,ръката и това е само за ръце ли тренирате ?
Мнението беше редактирано от Ivan. на 09.12.07 19:44.
Ми човек всичко друго ми върди гърди 97 сега 104 за 3,5 месеца рамо имам перфектно (за тея месеци в залата) но ш......те ръце :)
10.12.07
16:28
казано от J0 на 09.12.07, 19:41:
@RedWalker защо как ще я накара да расте както всички други с ЗОБ,но то нестава с 3 месеца стаж и да имаш 40 ръка ... трябва дълги години постоянство.
П.П. Другото което немога да разбера защо всички си гледате само ръцете и само тях мерите? защо не мерите гърба,краката ? Ръката ,ръката и това е само за ръце ли тренирате ?
ти пък не виждаш ли че темата е за ръце бре
@J0
Представи си, че не всички мислят, че само с зоб се постига нещо, а с правилно хранене и рационална тренировка?И не говоря за 3 месеца стаж, а за много години когато разтежът на чисто наистина изисква познания.Надявам се, че отговорих на въпроса ти ;)
Тоя спор ми стана интересен....дори и тоя от единя аватар не може да се похвали с 5-6-7 см за 3 месеца...бравос :bug: след един месец ще минете и 50-санта...колко му е..ццц
казано от plamen91 на 08.12.07, 10:04:
Здравейте.Тъй като съм мн висок и ръцете не ми вървят правих 4 5 пъти суперсерии.Сега започвам пак по обикновената програма:
1.Лег тесен хват -3х8
2.Френско-3х8
3.Скрипец с две ръце-3х8
4.Щанга за бицепс-3х8
5.Дъмбели прав—3х8
6.Скотово-3х8Къде греша...Натоварвам нормално ръцете и за 3 месеца и половина -1.5см (пълен смях)даже може и 1 см да бе6е но не съм сигурен.Препоръчайте нещо освен да сменям упражненията да не претоварвам ръцете и да изпълнявам с килограми които ми позволяват перфектно изпълнение на упражнението.Това всичкото го правя,ноо може би защото са ми дълги ръцете незнам.Вие кажете какво да променя :(.Иначе ям здраво качих 3 4 кила за 1 месец без креатин сега даже и го почнах всичко си върви но тея ръце ..
Не искаш и не искаш да разбереш, че без хранене нищо няма да направиш, постни си хранителния режим за да ти го кажат и другите, ако на мен не вярваш...