Колело или пътечка

12.12.07
13:32

Реших да пия ел карнитин и искам да знам при кое ще има по - голям ефект колелото или пътечката ?

12.12.07
14:11

Колело е по-добрия вариянт.Най-голямия ефект идва от яденето,не от Л-карнитина.

12.12.07
14:22

И при двете ще извършваш аеробна дейност,така че си ти избираш.Може да ги комбинираш.А резултатът ще е по-добър при правилен хранителен режим, както каза Финдо.
Л-Карнитина ще помогне за изгарянето на мазнините,но гледай да го пиеш поне месец от 2 до 4 гр.

FZ

12.12.07
15:02

Велоергометъра и кростренажор, т`ва последното върши чудесна работа  ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.12.07 15:03.

12.12.07
15:12

ПЪТЕЧКА И ВСИЧКО МАКС. БЛИЗКО ДО БЯГАНЕТО, ОСВЕН АКО НЯМАШ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО И ИЛИ СТАВИТЕ

12.12.07
16:21

Колелото, особено щом става дума за изгаряне на мазнини, защото по много статии съм чел, че то гори ок.70% мазнини и 30% мускул, а при пътечката е обратното (чак да се замисли човек ;)  ). От пътечката, а смея да кажа и от кростренажора товариш излишно ставите.

13.12.07
15:00

Значи колелото ще е иначе тичам ама ве издържам много време на тичане и за това ще е колелото а пък и щом гори пивече мазнини няма какво да се замислям .  :cheese:

казано от Adolf Hitler на 12.12.07, 16:34:

А има ли значение позицията на стъпалото при въртене на Велото?

Има ако си държиш краката с цялото ходило на педала напрягаш бедрото и ставите а ако си държиш само пръстите натоварваш прасеца и бедрата и се усеща а колкото да ставите изключително малко се напрягат. :)
Имам още един въпрос за да не изгарям и мускулна маса по колко време да тичам ?

Мнението беше редактирано от Жаката на 13.12.07 15:02.

23.12.07
10:53

Еми минимум 20 минути но незнам дали знаеш как да си изчислиш и да се ориентираш колко се натоварваш.По субективен начин ако ти си направиш скала от 1 до 7, 4-5 е идеално.Повече няма смисъл.
А иначе мускулна маса винаги ще изгориш малко.Вземи си BCAA аминокиселини но обърни внимание и на това какво ядеш, това е най-важното.

24.12.07
17:06

казано от Radoslav_S на 23.12.07, 10:53:

Еми минимум 20 минути но незнам дали знаеш как да си изчислиш и да се ориентираш колко се натоварваш.По субективен начин ако ти си направиш скала от 1 до 7, 4-5 е идеално.Повече няма смисъл.
А иначе мускулна маса винаги ще изгориш малко.Вземи си BCAA аминокиселини но обърни внимание и на това какво ядеш, това е най-важното.

Други химий съм решил да не пия а иначе си се ограничевем и в яденето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1