Разширяване на гърдите ?!

14.12.07
20:24

Помогнете с Гърдите ми,защото искам да ги разширя,а и обем да натрупам де...Преди тренирах Лег с щанга,Горна и долна лежанка с дъмбели и Флайс,а сега трите лежанки с щанга с широк хват и флайс и имам ефект,най-големия ми проблем е лявата ми гърда доста голяма разлика има между двете,а ги тренирам по един и същи начин...Кажете си вашето мнение какво би ми помогнало за разширяването на гърдите?!

14.12.07
20:29

За разлика дъмбели.За разширяване на гърдите..немога да разбера какво точно имаш предвид, ако искаш по-големи гърди стабилно хранене + правилна тренировка.

14.12.07
21:39

Ми как точно да ти обясня...Може би да уголемя външната част и да е отиде по навънка...

Флайс. Тежък изпълващ флайс от хоризонтален лег. Това е.

15.12.07
09:39

казано от Георги Гайдов на 14.12.07, 21:56:

Флайс. Тежък изпълващ флайс от хоризонтален лег. Това е.

Напълно прав.Бих добавил само флайсът да се редува на горен/долен/равен лег.

15.12.07
12:13

И лицеви опори до отказ за изпомпване, както и бутане от тесен хват с щанга за оформяне на канала между гърдите и плътността им във най-изпъкналата точка -  зърното на гърдата :)  ;)

15.12.07
14:42

Много добре си се ориентирал към широкия хват на щангата. В зависимост от ръста трябва да хванеш от 2 до 4 пръста извън пръстените на лоста (тези на 81 см).
Ако си около 180 см висок хват на 1 палец извън пръстените. Ако си по-висок - повече, ако си по-нисък на пръстените.
Широкия хват товари външната част на гърдите, а тесния и дъмбелите товарят вътрешната част на гърдите.
Хубаво е някой да те снима с телефон или камера на клипче как вдигаш. Понякога без да се усетиш поставяш ръцете по различен начин и това води до диспропорции в гърдите. Ако не е от вдигането значи ще се оправи лесно - трябва да качиш малко мускул и ще ги изравниш. Ако разликата е много голяма прави по 2 серии само за по-слабата част на Кросоувър в края на тренировката за гърди и след 2-3 месеца щи ги поизравниш.

15.12.07
18:09

Всичко, което се каза до тук и аз го споделям, добавям само, че като варинат пред теб стои да правиш всички упражнения за гърдите известно време само с дъмбели, пък после, ако искаш редувай пак с лоста.

15.12.07
18:48

Само аз ли съм чел,че пул-оувър-а действа разширяващо на гръдния кош ?

TR

15.12.07
19:47

Не си само ти...пулоувъра оформя гърдите и спомага за разширяването на гръдня кош. Обаче трябва да правиш пълно разтягане и не с големи килограми

17.12.07
09:45

“Само аз ли съм чел,че пул-оувър-а действа разширяващо на гръдния кош ?”

Това е много остаряло мнение, което не е научно доказано! Че товари Pectoralis minor -да! Но да разширява разстоянието между ребрата - много съмнително. Според мен! Все пак, соматометрията ще си каже думата!

08.03.09
12:46

За пулоувъра - 1-2 месеца след като съм го включил в програмата си имам чувство, че поемам повече въздух т.е. мога да си поемам по-дълбоко въздух. Не знам дали не е самовнушение, но е приятно все пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1