Тренировъчна програма

ST

14.12.07
23:37

Тренирам от 3 месеца, на 23 год., 191 см., 75 кг. Избрах си система за трениране от този сайт и искам да ви попитам за мнението ви. Това е програма за качване на мускулна маса, почти изцяло със свободни тежести ( с малки изключения). Това което ме притеснява е, че се съчетават големите мускулни групи.

Понеделник - Гърди и Рамо
      Вторник -      Почивка
      Сряда -          Гръб и крака
      Четвъртък -  Почивка
      Петък -        Ръце

Ако някой може да ми каже, наистина ли тази програма е добра за покачване на мускулна маса, като се има предвид, че за големите мускулни групи се правят 4 упражнения по 3 серии, а за малките 3 упражнения по 3 серии.

Темата беше редактирана от str1k3 на 14.12.07 23:40.

ТЮ

14.12.07
23:45

Не, не е добра! Да обяснявам ли защо?

Мнението беше редактирано от Тютчев на 14.12.07 23:46.

ST

14.12.07
23:49

Ще ти бъда много благодарен

15.12.07
08:53

Сряда - Гръб и крака

Това означава, че ще правиш гребане,тяга + още нещо и след това ще правиш клекове+ още нещо? Явно обичаш болката...

ТЮ

15.12.07
09:33

Точно, пък и гърди и  цело рамо иде много тежка тренировката :)

15.12.07
09:33

Мнного неправилно.Прегледай примерните програми в сайта и си избери някоя.

15.12.07
10:31

Тая програма е много неправилна-гръб и крака в един въобще не ми харесва.Защо не пробваш стардния сплит за три тренировки седмично:рамо и крака , гърди и трицепс ,гръб и бицебс.

ST

15.12.07
12:50

Аз тази програма я намерих точно в този сайт, в примерните тренировки. Просто предположих че може да е някаква си там специална тренировка за мускулен разтеж, защото знам, че в този сайт програмите са доста добри, но щом всички сте на мнение, че не става, явно не е добра. И мен точно това ме притеснява, че се тренират големите мускулни групи в един ден. Значи продължавам си на старата - гърди, бицепс; гръб, трицепс; крака, рамо. Благодаря ви за помоща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1