14.12.07
12:42
Нека всеки, който еползвла МСтака да напише коментари защото ми се струва доста прехвален продукт и искам да разбера дали наистина е така
3 кг ЗА ЕДНА СЕДМИЦА КАЧИХ ОТ НЕГО! ;)
Но задължително с него се взима Трибулус, ДХЕА и ZMA, може и Аргинин с Орнитин! Така че, няма да минеш само със 117 лв (на черно цената пада до 85 лв).
казано от Питона на 14.12.07, 15:42:
Но задължително с него се взима Трибулус, ДХЕА и ZMA, може и Аргинин с Орнитин! Така че, няма да минеш само със 117 лв (на черно цената пада до 85 лв).
Съжалявам за оффтопика, но споменавайки “на черно”.... какви са рисковете с купуването на някакви добавки на черно ?!? Изобщо има ли такива, защото на черно са доста по-икономически изгодни много неща :) ? Изобщо някой може ли да даде информация относно това :) От къде идват и т.н...
Мнението беше редактирано от ozo на 14.12.07 18:22.
14.12.07
19:56
казано от Питона на 14.12.07, 15:42:
:bug: :bug: :bug: а, за 1 месец предполагам си качил поне 10 кг. ;-P
Не, качих за месец 6 килца, което си е супер! Явно ме тресна добре в началото, после като че си адаптирах към добавките. Направих си дозите за 21 дена!
Колкото до Черния пазар - винаги си е съществувал. Това е пазар, хора, който си пазарят от интернет в големи количества, внасят в страната продукти и ги продават на познати, ей така. Това имах предвид. Оптимумски протеин от големите пакети съм си купувал за 180 лв, а не за 225 ;)
Взимал съм GH max Universal за 45 лв, като в магазина е 68 мисля!
Взимал съм си Анимал Пъмп, Анимал Стак, Анимал Нитро и Амимал Кътс на цени с поне 20 лв отдолу! Риск няма, защото кутиите са си оригинални.
15.12.07
19:29
Боклук :) И аз съм правил цикъл 21 дена. Комбинирах го с много суроватъчен концентрат, мулти, ХМБ и още нещо беше и резултат беше едно голямо нищо :) За тези пари си вземи по-нов продукт, по-нова формула.