Animal M-Stack - отзиви

14.12.07
12:42

Нека всеки, който еползвла МСтака да напише коментари защото ми се струва доста прехвален продукт и искам да разбера дали наистина е така

14.12.07
15:42

3 кг ЗА ЕДНА СЕДМИЦА КАЧИХ ОТ НЕГО! ;)
Но задължително с него се взима Трибулус, ДХЕА и ZMA, може и Аргинин с Орнитин! Така че, няма да минеш само със 117 лв (на черно цената пада до 85 лв).

14.12.07
18:21

казано от Питона на 14.12.07, 15:42:

Но задължително с него се взима Трибулус, ДХЕА и ZMA, може и Аргинин с Орнитин! Така че, няма да минеш само със 117 лв (на черно цената пада до 85 лв).

Съжалявам за оффтопика, но споменавайки “на черно”.... какви са рисковете с купуването на някакви добавки на черно ?!? Изобщо има ли такива, защото на черно са доста по-икономически изгодни много неща :) ? Изобщо някой може ли да даде информация относно това :) От къде идват и т.н...

Мнението беше редактирано от ozo на 14.12.07 18:22.

FZ

14.12.07
19:56

казано от Питона на 14.12.07, 15:42:

:bug:  :bug:  :bug:  а, за 1 месец предполагам си качил поне 10 кг.  ;-P

15.12.07
12:02

Не, качих за месец 6 килца, което си е супер! Явно ме тресна добре в началото, после като че си адаптирах към добавките. Направих си дозите за 21 дена!

Колкото до Черния пазар - винаги си е съществувал. Това е пазар, хора, който си пазарят от интернет в големи количества, внасят в страната продукти и ги продават на познати, ей така. Това имах предвид. Оптимумски протеин от големите пакети съм си купувал за 180 лв, а не за 225 ;)
Взимал съм GH max Universal за 45 лв, като в магазина е 68 мисля!

Взимал съм си Анимал Пъмп, Анимал Стак, Анимал Нитро и Амимал Кътс на цени с поне 20 лв отдолу! Риск няма, защото кутиите са си оригинални.

Боклук :) И аз съм правил цикъл 21 дена. Комбинирах го с много суроватъчен концентрат, мулти, ХМБ и още нещо беше и резултат беше едно голямо нищо :) За тези пари си вземи по-нов продукт, по-нова формула.

16.12.07
13:21

То само ДХЕА чиста като си пия по 400мг на ден ми стига, така че не знам самият МСтак колко ти помогнал.
Цените не ме плашат, защото това “на черно” съм аз :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1