Какво ще кажете???

15.12.07
14:12

Здр един приятел тренира по тази програма
вторник:ръце
сряда:гърди и трапец
четвъртък:гръб  и рамо
събота:крака
корем прави през ден
няма да давам точните упражнения защото той не е “фен” на сплит тренировките и в всяка тренировка има нещо ново(замества някои упражнения с др и тн)
искам да Ви попитам какво мислите за тренировката :)
тренира от 2 години сериозно и сега е в основен период от което следва че прграмата е за маса

15.12.07
15:48

Не е добра..+ това няма програма за маса, програма за релеф :) Има ядене за маса, ядене за релеф.Подбери някоя от примерните програми от сайта.

15.12.07
17:56

Щом първия ден са ръцете се предполага, че иска да наблегне на тях като на изоставаща група - дотук добре. Комбинацята гърди и трапец обаче не ми се вижда целенасочена, защото трапеца си е част от гърба, следователно по-добре да се премести в четвъртък. Гръб и, ако рамото е задно - бива, ако е цялото рамо, ще дойде тежко и по-добре да се премести предното и средното рамо заедно с краката, а задното да си седи с гърба. С разместванията, които направих като че ли по-бива  :)

15.12.07
20:42

да и така става :) относно гърдите и трапеца казвали са ми да се правят групите мускули  които са близки по разположение примерно както са гърдите може да се правят с трапеца и с корема , а гърба с рамото или трапеца зависи какво си правил с гърдите на това се основава всичко :) ако това е лишено от всякакъв смисъл моля  поправете ме за да недопускам грешки :)
по-здрави :)

Това е по - скоро само сплита, а не цялата програма. Сплита не е лош (4 на 2). Тренирал съм така и е доста добре. Отначало е малко тежко, но влезнеш ли в ритъм вече е добре. Ако иска да наблегне на ръцете добре е да започва с тях действително. Само че аз бих разменил деня за крака с този за гръб и рамо за да почине поне малко горната част на тялото.

16.12.07
09:45

ще му кажа и той ще си прецени
мерси за вниманието :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1