Моля за помощ,тези които тренират от по-дълго и разбират

14.12.07
18:05

Аз съм момче 186 висок около 83 кг на 14 години съм .. и искам лятото да отида на морето с стегнато тяло .. тренирам 3 пати в седмица понеделник,сряда,петък обаче тренирам  малко на хаос... и ако може някой да ми даде някакав  вид тренировачна програма да испалнявам ще съм му много благодарен.. .. ако е имало пради това така рема се извинявам нямах време да прегледам всички .. надявам се на барзи отговори :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.12.07 00:08.

14.12.07
18:18

в сайта има много добри програми за начинаещи - потърси

15.12.07
17:59

http://www.bb-team.org/fitness/workouts

15.12.07
19:01

ммм видях ги и м ихареса тази ама дали ще има хубав ефект .. казах ви данните ми .. ще ми кажете ли  ... http://www.bb-team.org/workout/comments/1358/        :question:

Ще ти свърши перфектна работа.

16.12.07
11:22

и дали ще имам  :coolsmile:  тяло като финдо  ;-P

Мнението беше редактирано от EmPttY на 16.12.07 11:23.

16.12.07
12:36

От теб  зависи.Ако си постоянен ще имаш успех.

16.12.07
12:41

дано да имам че ся само тва искам да си напраа хубаво тяло...

16.12.07
20:50

братле тъй като пропуснаха пичовете да ти кажат най-важното а гледам, че си начинаещ и може би не си запознат с факта, че тренировката не е най-важното трябва да се храниш правилно ! от там тръгва успеха ако се храниш с боклуци ефекта ще е минимален дори може да е незабележим !

18.12.07
18:06

аз немога да спазвам някакав строг режим не си правя храната аз .. мога само да кажа някой по важни храни който ще ми помогднат на майками и тя да ми ги доставя .. ама като нерасбирам и от това ... и плс под БОКЛУЦИ какво значи тези храни дето .. ся .. сандвичи и такива ли неща :?

18.12.07
21:15

Доста време ще ти е хужно да станеш като финдо но главното е да не се отказваш>Ако си постоянен ще успееш но не се надявай да стане бързо.
А иначе според мен тази програма дето си я избрал ще ти е тежка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1