Въпрос за гърди?

15.12.07
20:46

Имам провлем с вътрешната част на гърдите между тях има долу-горе голямо разстояние следователно как трябва да вдигам(аз съм 180см +-1)  тренирам от 6 месеца

1)С тесен хват(който какъв трябва да бъде при мен според ръста ми) и при тренировка да го прилага само при хоризонтална лежанка или и при  повдигната?
2)Освен лежанката с тесен хват други Упражнения могат ли да помогнат?
3)как е по добре да се вдига ако човек иска обемнис голяма площ гърди тоест да имат голяма маса
- трябва да се правят серии с големи тежести по над да кажем 4-5 повторения или например серия 1-2 повторения с макс тежест как е по добре да се правят сериите?
4) последен въпрос при тези ме желания за маса тъй като сега цялостно масирам трябва ли да правя упражнения за долна част на гърдите(на машина или от обратен лег) или за долна се прави при оформяне ?

MO

15.12.07
21:09

Пич тесния хват е за трицепс :)

15.12.07
21:14

казано от Mothefucker на 15.12.07, 21:09:

Пич тесния хват е за трицепс :)

нека са доизясня като казвам тесен хват не говоря за по-тесен от раменен като при упражнение с лост за трицепс

Мнението беше редактирано от Mortaro на 15.12.07 21:16.

1. Не ти трябва по - стеснен хват.
2. Могат - флайс.
3. Доста е индивидуално.
4. Прави долна част. Кофичките ще са перфектни в период за маса.

Най - важното обаче е факта, че ако нямаш много масивни гърди трудно ще разбереш, че вътрешната част ти изостава.

16.12.07
14:27

Мерси за отговора, иначе отдавна ме тормози въпросът 1 повторение с ..кг или 4-5 с ..кг

ТЮ

16.12.07
14:37

6-8 с .. кг другото за сила е, тесен хват на ширината на раменете, но лактите под лоста да се намират

Мнението беше редактирано от Тютчев на 16.12.07 14:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1