Умора

ZO

16.12.07
10:46

Здравейте, пичове искам да ви питам нещо. Понеже не съм сигурен дали е това се допитвам до вас...Значи вчера имах тренировка за гърди започнах с лежанката и още от нея ми се напомпиха ръцете (бицепси, трицепси)...а днеска имам и лека мускулна треска на трицепсите. Днес тренирах бицепс, но не можах да го натоваря така хубаво както друг път (беше уморен така да го кажа)...Дали това има връзка с вчерашната тренировка за гърди, когато ми се напомпиха един вид се натоварват, изтощават се. Може ли това да е причината поради, която не можах да го тренирам качествено?

16.12.07
11:18

Като играеш гърди индиректно участва и трицепса.Замисли се дали си възстановил бицепса от миналата такава тренировка.

ZO

16.12.07
20:47

Аиде помогнете малко де :)

Само един човек познавам, който се оплаква от напомпване на бицепса по време на тренировка за гърди - признали сме го за анатомичен феномен. Не мисля, че има резон това. По-скоро бих те посъветвал да не разчиташ всяка тренировка да е по-добра или поне толкова успешна като предишната. Не сме роботи. Всичко, което се случва по време на деня, се отразява. Това е и много важен фактор за съзнанието, защото при постигане на високи резултати, “поддръжката” става все по-трудна и вероятността от депресия, че не ставаме още по-добри, се увеличава.

Не работиш пълноценно с гърдите. Включваш излишно други групи.

17.12.07
15:04

казано от Zoning на 16.12.07, 10:46:

Здравейте, пичове искам да ви питам нещо. Понеже не съм сигурен дали е това се допитвам до вас...Значи вчера имах тренировка за гърди започнах с лежанката и още от нея ми се напомпиха ръцете (бицепси, трицепси)...а днеска имам и лека мускулна треска на трицепсите. Днес тренирах бицепс, но не можах да го натоваря така хубаво както друг път (беше уморен така да го кажа)...Дали това има връзка с вчерашната тренировка за гърди, когато ми се напомпиха един вид се натоварват, изтощават се. Може ли това да е причината поради, която не можах да го тренирам качествено?

Това се получава ако бицепса ти е недоразвит, при лежанката той участва като балансьор и получава известно натоварване и ако ти е слаб това натоварване му идва в повече т.е. трябва да поработиш върху него и освен типичните упражнения за бицепс трябва да увеличиш силата му с гребане и набиране подхват.

17.12.07
15:38

казано от Alkorin на 17.12.07, 15:04:

Това се получава ако бицепса ти е недоразвит, при лежанката той участва като балансьор и получава известно натоварване и ако ти е слаб това натоварване му идва в повече т.е. трябва да поработиш върху него и освен типичните упражнения за бицепс трябва да увеличиш силата му с гребане и набиране подхват.

Примерно на мен от флайса ми се натоварват повече предмишниците и бицепсите отколкото гърдите :) Решението е да си даваш почивка, достатъчна за да се възстановят мускулите или просто да тренираш по-леко. Нормално е силни и тежки тренировки да се редуват, не може всеки път да се опитваш де се изтощиш на максимум и да очакваш дори по-добри резултати следващия път.

ZO

17.12.07
16:02

Мерси за отговорите ще се опитам да се справя с тая раобта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1