Програма за набирания

KU

20.12.04
22:05

Здравейте яки пичове!Можете ли да ми кажете ниакаква програма за набирания.Благодаря ви предварително.

21.12.04
11:29

Здравей и добре дошъл във форума. Надявам се времето, прекарано тук да е ползотворно за теб.
Първо, позволи ми да попитам, защо си пунал две почти еднакви теми? Защото аз лично не мога да се ориентирам. Както и да е:
Изпробвай системата на стълбите при набиранията. Със сигурност е много ефективна.
Пздрави!
за стълбите

21.12.04
20:10

Ами не знам колко набирания правиш без тежест дай инфо и стажа също

21.12.04
21:54

Чел съм, че трябва да се правят по 50 набирания на всяка тренировка за гръб. :) Няма значение какви набирания, нито в колко серии ще ги направиш, важна е бройката. Пробвал съм го това и наистина дава ефект, но след 2 месеца ги спри и замести с някое друго упражнение. :)

22.12.04
01:02

Със скрипец например горен

22.12.04
21:25

а ако правиш и набирания и скрипец?

23.12.04
00:38

Няма лошо

23.12.04
21:18

Ето аз какви набирания правя в деня за гръб:

1. 5 серии по 10 повторения зад врат с широк хват
2. 3-4 серии по 10 повторения хват на нивото на раменете, дланите към тебе.
+още 3 упражнения за гръб и си точен :)

24.12.04
00:20

Аз почвам с
1.Гребане с щанга
2.Горен скрипец
3.Долен скрипец
4.чукчета или нещо дето ми се прави
5.МТ
Това е за този период

^K

25.12.04
12:35

Виш аз какво правя.В началото имах проблем с набиранията и едва правех 5 (сега правя 10-15).Тренировката ми започваше така:
правя набиранията в серии по този начин-234234234234234 и т.н. докато направя 50 набирания.Тва го правех само 2 месеца и не искам да ти казвам какъв ефект имаше.Качих страшно много сила и гърбът ми се разшири до неузнаваемост.Тка че пробваи го този метод няма да съжеляваш. :D

25.12.04
16:35

[quote author=”^KickBoxer^”]Виш аз какво правя.В началото имах проблем с набиранията и едва правех 5 (сега правя 10-15).Тренировката ми започваше така:
правя набиранията в серии по този начин-234234234234234 и т.н. докато направя 50 набирания.Тва го правех само 2 месеца и не искам да ти казвам какъв ефект имаше.Качих страшно много сила и гърбът ми се разшири до неузнаваемост.Тка че пробваи го този метод няма да съжеляваш. :D

И това е добра система в някогашния BB_team я пишише не съм я пробвал но щом казваш че действа значи добре по колко набирания правиш сега ?

^K

25.12.04
18:35

И това е добра система в някогашния BB_team я пишише не съм я пробвал но щом казваш че действа значи добре по колко набирания правиш сега ?

Сега правя максимум 15 набирания (без тежести), но смятам вече да слагам и тежести защото ефекта ще започне да се губи. И наистина тази система деиства много добре.Не съм я испитал само аз.Всички с които съм говорил и са я пробвали имат същият ефект като мен. :)

26.12.04
03:04

Слагай. Аз мога да направя максимум 12-13 зад врат (13-тото вече не е чисто). С 10-ка на кръста мога да направя 4-5, а с 5-ца - 7-8 и ефекта за масата и силата е много добър.

MI

26.12.04
10:18

Да наистина прибавянате на допълнителна тежест дава положителен ефект върху разтежа на гръбната мускулатура.Аз лично използвах следната програма за гръб:
4-5 серии по 10 повторения - набиране пред врат до гърдите(с широк хват)
4 серии “лодка” по 8 повторения
4 серии гребане с щанга по 8 повторения
4-5 серии мъртва тяга , като се стремях в пирамидален ред да стигна до тежест,която ще ми позволи да направя с максимална тежест 3- 5 повторения
По-този начин гарбит ми нараства и като се разширява и като придобива по-масивен и плътен вид.
успех
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1