19.12.07
16:55
Тръгнах да се омазнаявам стабилно и вече 4тия ред почва да се поскрива,но пък другите мускули стават по - големи,ставам масивен и имам въпрос,какво да правя за корема,за долната част,защото имам някакво чувство,че както ги направих тия плочки - с коремни и повдигане на краката,най - вече с повдигането няма да има ефект за долната част,дайте идей за нови и по - натоварващи упражнения,знам ли.Дайте някви идей :)
19.12.07
17:47
казано от MOHCTAPA на 19.12.07, 17:42:
Включи малко кардио - ок.20 минути след тренировката или сутрин на гладно.
Демек да чистя така ли ? Щото ако чистя имам чувството,че ръцете пак няма да растът или имаш предивд само корема да чистя,което как ще стане ? :)
4тия ред започвал да се поскрива..е нормално нали качваш - то не може да се качва само мускул ...вземи решението (трябвало е отдавна да си го направил) - искаш тяло на мъж или искаш 4 реда плочки?
Мнението беше редактирано от G33K на 19.12.07 18:58.
19.12.07
19:22
Според мен мое чисто да се качва (сравнително) с НВД-ВМ
19.12.07
19:23
За долна част, крънчове и повдигане на краката1
казано от Besnia2006 на 19.12.07, 17:47:
казано от MOHCTAPA на 19.12.07, 17:42:
Включи малко кардио - ок.20 минути след тренировката или сутрин на гладно.
Демек да чистя така ли ? Щото ако чистя имам чувството,че ръцете пак няма да растът или имаш предивд само корема да чистя,което как ще стане ? :)
Не, това не е познатото чистене преди лятото, когато го съчетаваш с хранителен режим за сваляне на килограми, а си е просто малко кардио след тренировка или сутрин на гладно, което да постопи малко мазно.
20.12.07
00:18
казано от G33K на 19.12.07, 18:56:
4тия ред започвал да се поскрива..е нормално нали качваш - то не може да се качва само мускул ...вземи решението (трябвало е отдавна да си го направил) - искаш тяло на мъж или искаш 4 реда плочки?
Ми да ти кажа,не искам тяло на мъж(зобарска работа) а си искам плочките,защото т’ва е мускул който радва не само мен,но главно заради мен си го правя,защото за мен основните мускули,мускулите на който се кефя и искам да ги имам на макс за гърба и корема и ги имам,но напоследък почва да ми бяга плочичаца и се притеснявам.Явно ще трябва да топя мазнининки,за да си върна 2те долни плочици :)
20.12.07
07:42
Еми да нема как да качваш само мусколи тогава никои немаше да праи диети и кардиота