Произход на българите

Темата е заключена.

Адолф
Пиле златно, няма нищо против да си имаш твойте вярвания и “цели”, но вече почваш да ставаш меко казано смешен.
МОЛЯ те не се опитвай да изкарваш българският народ арийци, марсианци или там каквото ти дойде на акъла!
Българският народ е основно “създаден” от славяни (които твоят мустакат чичко-тревичко Хитлер е искал и почнал да избива) и прабългари (хора, които издват северо-изток, монголоиден тип).

Само Господ и неговите агенти знаят само колко смесена е българската кръв е в действителност. За твоя информация ще ти кажа, че България е била под 2 (с букви: две) робства - Византийско и Османско.  Има едни книги наречени учебници по История, които ще ти дадът добра информация за много неща, макар и не 100% вярна и пълна.

Личи си, че си още с “недоизпечен” акъл по много исторически, философски и икономически въпроси.

Ще ти спомена някои неща над, които искам да помислиш, след като спреш да маструбираш над снимките на Ева Браун (но всъщост мислиш за твоят сладък мустакат Адолф, които е останал само по арийски гащи)

1. Много ми е смешно, когато чуя някои да казва, че Хитлер е бил толкова велик, защото само за 6 години съживил и преродил немската държава в икономически колос. Вярно е, че Германия има огромен икономически подем за доста кратно време, но това се дължи както на политиката на Хитлет, така и на финансовата (и не само финансова) помощ от вън.
Няма да се задълбочавам много по този въпрос, всеки сам може да се информира, ако има желание. Само ще кажа няколко ключови неща. Хитлер е получавал финансова помощ от големи корпорации. Опел е бил собственост на Генерал Моторс по време на войната (и не само Опел). Шелл също имат стабилно участие в съживяването на немската икономика. Желаещите да научат повече могат сами да се образоват. Всеки да си зададе въпроса, защо Щвейцария остава непокътната?

2.Изобщо цялата омраза към еврейте знаеш ли от къде и защо идва? Знаеш ли, че цървата е била основният източник на анти-семитизъм? Идеите на Хитлер, всъщост не са негови и не са нови. Той също така ги е използвал като “общ враг на народа” (заедно с други идеологически елементи) , за да прокара законова основа на диктаторски режим. Подобни неща се случват и в момента, но под малко по-различна форма!

3.Хитлеристите (защото вие сте такива, а не фашисти) сте ми е много смещи също като кажете, че еврейте трябва да се избият защото са “зли и управляват света”. Еврейте са толкова зли, колкото и всеки друг народ по света. Вярно е, че имат влияние в световен мащаб, но какво от това? Човек ако е прост, мързелив, заблуден и ограничен няма да постигне нищо.
Не можеш да мразиш нещо само заради това, че е по-добро от теб. Учи, развивай се и някой ден може и ти да “управляваш света”, а ако това стане, трябва ли всички да те мразим?
Еврейте имат огромен принос за развитието на науката. Голям принос за науката имат и немците, няма да го отричам.

4.Хилер, ако е бил толкова велик, защо е допълнал най-фаталната грешка, която са допуснали немците и през Първа Световна Война, да се биеш на два фронта? Вярвай ми има толкова неща, които си нямаш и на идея защо са станали!
Има много неща, които не са много извесни на хората. Не напразно има хора, които казват “1941 самоубийстовото”.

Исках да направя кратък анализ на психиката на хора като теб, защото не си първия такъв индивид с които се сблъсквам.
Всички си приличате изключително много. Отказах се от анализа на психиката, защото ще е нещо, което няма да ти хареса, защото ще е огледално отражение на твоето вътрешно аз, което ти не осъзнаваш.

Топик: Требва ли да има специална дата, за да има повод човек да е повече време със семейстовото си? Ако сме стигнали до там, че да чакаме коледа, за да се има повод да се събере родата, значи вече сме я втасали.

П.С. Не съм комунист, сталинист или подобен елемент.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 20.12.07 21:19.

20.12.07
16:39

Батка, какви ги говориш... това са минали неща. Какви евреи, какви пет лева. Теб кой евреин те експлоатира лично? И аз не вярвам в историите за газови камери, крематориуми и други глупости, ама и ти не трябва да вярваш на всички истории, че светът се управлява от евреи. Колкото до това дали сме славяни или арийци..., ами замисли се на какъв език говориш и пишеш. Славянин не означава роб, думата идва от СЛОВО, демек някой, с който можеш да говориш на един език. А немец идва от НЯМ, такъв, на който не му разбираш езика и все едно е ням за теб. Не се вживявай толкова в нацизма-Хитлер е умрял отдавна и няма да се прероди. Велик човек е бил, вярно, но това са минали неща. Като ходиш да биеш циганчета и евреи, няма да възродиш Германия-те отдавна я възродиха и сега мирно и кротко е по-могъща от всякога. А и България няма да възродиш, по-добре си учи уроците, повече полза ще й принесеш. Минал съм по твоя път, така че знам за какво говоря.

Много, ама много се чудех какво да направя. Сталин, беше глупаво от твоя страна така да предизвикваш реакция, само мога да ти кажа, че това праща и теб под наблюдение.
Реших да не трия, щото като започна и няма спиране и ви пускам нова тема. Темата е под особен режи мна наблщдение, никой не е задължен да пише в нея и бързо може да отпътува.
Внимавайте какво говорите и спазвайте колегиалността.
Стане ли спор между Хитлер и Сталин никовете и на двамата ще отпътуват при идолите им.

ВН

20.12.07
17:37

Аз малко с един провокативен въпрос: Вие като се запознавате с хора, пускате ли им тест расова принадлежност по ДНК? :) Иначе сигурно и връзка с Кимерия и Аквилония ще намерите...

ДЗВЕР
Сталин НЕ е мой идол! Сложил съм си аватар на Сталин чисто от хумористична гледна точка, смених си името от Huskarl на Сталин пак поради същата причина  ;-)

Говориш така све едно сме направили престъпление. Аз просто се опитвам да дискутирам даден исторически “проблем”.
Не сме го обърнали на псуване и безмислено писани на простотии. Щом смяташ, че това е неправилно добре.

Адолф
Много се чудех дали да продължам този “спор”. Отказвам се заради дирекната заплаха от бан. Запознат съм с някои от нещата, които твърдиш и имаше за какво да си “поговорим”.

П.С. Демокрация и свобода на словото  :exclaim:

20.12.07
18:24

Адолф, радвам се, че си чел,така че ще можем  да поспорим на воля. Историците, които цитираш, са леко несериозни и цялата научна общност гледа на тях с насмешка.  Айде, това да го оставим, защото тя и мен гледаше с насмешка :cheese: , но виж сам какви факти посочваш. Тези 3000 иранизми, които посочваш, не означават почти нищо. Аз съм съгласен, че те идват от прабългарите, но това е въпрос на убеждение-могат да бъдат заемки от турския, който ги е заел от персийския, каквато е и основната теория. Все едно сега да кажеш, че езика ни произхожда от английския, защото има хиляди англоезични заемки. Каквито и иранизми да има в българския език, той си остава славянски като структура и звучене. Все пак като чуеш руски или сръбски, ти звучи по-близко от немски или персийски, нали?
Пак ти казвам, славянин не означава роб. Да, в някои езици може да имат подобно звучене двете думи, но това не е показателно. Или понеже българин е подобно на вулгарен като звучене, някой да каже, че идва от там???  И накрая, за расовата ни принадлежност-задодох същия въпрос на професора си по антропология, който е общо взето най-добрия и май единствен у нас. Цифрите са интересни, но и те не означават почти нищо. Никой не знае кога и как са привнесени тези гени. Може да е станало с идването на прабългарите, може и да е от други народи. Аз не споря за индоевропейския произход на аспаруховите българи, но и той нищо не доказва. Сам виждаш, че няма сигурно доказателство какви сме. А и честно казано, не виждам какво значение има. Ако си потомък на монголоиди, по-малко ли ще обичаш България? Я виж възстановката на черепа на ичиргу боила Мостич и помисли над това.

20.12.07
20:48

Маалеей,хер Хитлер какъв е тоя Фолсфаген?Казва се Фолксваген,Фолк+ваген.Фолк=народ и ваген=кола.В превод нещо като народна кола.Майн фюрер,не знам перфектно езика,но за теб е направо задължително.Иначе кой ще те разбере във вермахта? ;-)

20.12.07
21:06

Бих могъл да напиша едно дълго мнение по въпроса, но не мисля, че точно този форум е мястото за разискване на такива теми и затова ще се въздържа.
За произхода на българите са се изписали хиляди страници, има стотици теории и много учени, които спорят каква е истината. Най-вероятно обаче, никога няма да се узнае със сигурност какъв е точния произход на българите.
Аз лично си мисля, че е по-важно да се погледне какво представляват ДНЕШНИТЕ българи... за съжаление нямат НИЩО общо с великите си предци, били те славяни, арийци или татари (както смятат макеидиотците). Колкото и да не искаме да си го признаем, в днешно време, нашия народ е тотално изпростял и оскотял и не е нужно да си историк, генен инжинер или ядрен физик за да го забележиш. Достатъчно е да излезеш на улицата или да влезеш в градския транспорт или някоя дискотека в студентски град.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1