21.12.07
23:20
Здравейте на всички :)
За първи път пиша затова МОЛЯ ВИ , ако не е тук мястото на темата не я премахвайте :)
Значи на 18 години съм висок съм 186см. но тежа са 59 килограма ... Искам да ви попитам дали имате представа от какво може да е ... Всички ми казват , че ям много и не спирам ... Сутрин като стана обикновенно вече е късно за закуска , но преди училище обядвам нещо и излизам , в училище ям стабилно : дюнер , 2-3 мури , бейкролс , солети,кремвиршка и нещо за пиене.Като се прибера вечерям нормално ...
Според мен една от причините е , че си ям ноктите и искам да ви опитам дали е така ...
Дайте някакви преложения моля :)
Лека вечер
Мури+солети+бейкролс. Не можеш да ме убедиш, че това е храна. На какво се дължи, че си слаб не мога да ти кажа конкретно, вероятно бърз метаболизъм и по-тънка структура, а и с това ядене не си мисли, че ще натрупаш килограми, било то мазнина или качествен мускул (поне според мен).
Е, ти от това, което си написал си правя изводите, че ще ти бъде от полза да изчетеш тези материали—> http://www.bb-team.org/articles/diets и после сам да си направиш някой изводи, главно като съпоставиш прочетените статии с това, което ти си постнал като “хранителен режим”. Ти имаш 3 МЕКО казано непълноценни приема на храна дневно. Прочети материалите и, тогава, ако нещо не ти е ясно питай.
Според мен една от причините е , че си ям ноктите и искам да ви опитам дали е така ...
Един вид се...самоизяждаш? :lol:
Не го прави. Не е хигиенично и оставя лошо впечатление у хората около теб.
А за храната - Монстара те е насочил.
Може да ти прозвучи налудничево, вземайки предвид българския манталитет, но спестявай за малко помощ от професионалист - за диетист и личен треньор. Нещата са доста комплекси. Другото, което каза и MOHCTAPA, успехът е в четенето.
И спокойно, всеки или поне повечето са имали безрезултатни периоди като твоя. ;) Успех в начинанието.
22.12.07
21:07
Яж по 7-8 пъти дневно само качествена храна и след 6 месеца пак ще си говорим.