Проблем с теглото

21.12.07
23:20

Здравейте на всички :)

За първи път пиша затова МОЛЯ ВИ , ако не е тук мястото на темата не я премахвайте :)

Значи на 18 години съм висок съм 186см. но тежа са 59 килограма ... Искам да ви попитам дали имате представа от какво може да е ... Всички ми казват , че ям много и не спирам ... Сутрин като стана обикновенно вече е късно за закуска , но преди училище обядвам нещо и излизам , в училище ям стабилно : дюнер , 2-3 мури , бейкролс , солети,кремвиршка и нещо за пиене.Като се прибера вечерям нормално ...

Според мен една от причините е , че си ям ноктите и искам да ви опитам дали е така ...

Дайте някакви преложения моля :)

Лека вечер

21.12.07
23:30

Мури+солети+бейкролс. Не можеш да ме убедиш, че това е храна. На какво се дължи, че си слаб не мога да ти кажа конкретно, вероятно бърз метаболизъм и по-тънка структура, а и с това ядене не си мисли, че ще натрупаш килограми, било то мазнина или качествен мускул (поне според мен).

22.12.07
09:25

Е, ти от това, което си написал си правя изводите, че ще ти бъде от полза да изчетеш тези материали—> http://www.bb-team.org/articles/diets и после сам да си направиш някой изводи, главно като съпоставиш прочетените статии с това, което ти си постнал като “хранителен режим”. Ти имаш 3 МЕКО казано непълноценни приема на храна дневно. Прочети материалите и, тогава, ако нещо не ти е ясно питай.

22.12.07
13:39

Според мен една от причините е , че си ям ноктите и искам да ви опитам дали е така ...

Един вид се...самоизяждаш?  :lol:
Не го прави. Не е хигиенично и оставя лошо впечатление у хората около теб.

А за храната - Монстара те е насочил.

22.12.07
18:37

Може да ти прозвучи налудничево, вземайки предвид българския манталитет, но спестявай за малко помощ от професионалист - за диетист и личен треньор. Нещата са доста комплекси. Другото, което каза и MOHCTAPA, успехът е в четенето.

И спокойно, всеки или поне повечето са имали безрезултатни периоди като твоя. ;) Успех в начинанието.

Яж по 7-8 пъти дневно само качествена храна и след 6 месеца пак ще си говорим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1