дайте идеи защо не върви

23.12.07
16:09

Здравейте малко данни: 18г , 65 кг, 165 височина,стажа ми е към година, ръка 35, храня се добре взимам протеин и пробвах креатин но резултатите ми са мн бавни или почти никакви само гърба горе долу
тренирам :

вторн.-рамо, трапец,корем
сряда-ръце, предмишница
събота-гърди, прасец,корем
неделя-гръб,клекове с малко кила само за релеф

23.12.07
16:56

От колко време тренираш с тази програма?

KA

23.12.07
17:14

Значи аз като започнах, инструктора на залата ми даде следната програма:
Понеделник + Четвъртък: Гърди + ръце
Вторник + Петък: Гръб  + рамо
Сряда, Събота, Неделя: почивка
Тренирах с тази програма около 4 месеца  и имаше ефект. Той ми обясни така: Ако нещо ти изостава, повтаряй го 2 пъти в седмицата. На мен всичко ми изоставаше така, че ми каза тази програма. Ако искаш пробвай така или повтаряй само определени неща. Това е от мен. Успех!

23.12.07
17:38

Хипотези:
1. Може би само ти така си мислиш, че се храниш правилно,
2. Програмата, по която тренираш и това, че споменаваш “клекове с малко кила само за релеф” не ми вдъхват много доверие.

За да може да ти се помогне с конкретни съвети, постни си хранителния режим и упражненията за мускулните групи.

23.12.07
19:02

клекове с малко кила само за релеф...ако и тягата я правиш с малко кила само за релеф ще се изясни напълно защо няма прогрес :)

23.12.07
19:22

хранителния режим: да речем 3-4 пилешки бутчета, 3 яйца, кофичка кисело мляко, прясно мляко, две порции ориз, 6 лъжици протеин(креатина ся го чистя)
иначе тренировката:
гърди-на смит машина горна и средна, кросовър за долна, флайс
гръб:набирания широк хват, набирания успореден с тежест, чукове(макс. 75 кила), тяга(80-85 кила)
бицепс:скотова(35-40), с крив лост прав(45 кила), дъмбели на скотова пейка(18ки)
трицепс:френско правя от скоро(35), тесен хват на смит машина(45), кикбек с 18ки
рамо: преси на смит машина с 40, с дъмбели 18ки, средно с дъмбели 16ки, вертолет 45, задно 20-26
трапец:90-110 кила

KA

23.12.07
19:53

Ако така се храниш и тренираш.. незнам просто защо не качваш :)

Edit: Странно си комбинирал мг :? и  какво е това клякане с малко килограми за релеф?

Мнението беше редактирано от KaL4y на 23.12.07 20:18.

23.12.07
20:14

казано от angelleloti на 23.12.07, 16:09:

Здравейте малко данни: 18г , 65 кг, 165 височина,стажа ми е към година, ръка 35, храня се добре взимам протеин и пробвах креатин но резултатите ми са мн бавни или почти никакви само гърба горе долу
тренирам :

сряда-ръце, предмишница

Ми програмата ти ми се стува малко куца!

23.12.07
20:21

тренирам :

сряда-ръце, предмишница

Акцентирай върху клека и тягата с големи килограми и ги увеличавай, яж много пъти на ден 5-6 качествен протеин от яйца, мляко и млечни продукти, риба, месо и яж калорично, спи достатъчно по към 8ч - само това е достатъчно да растеш.

FZ

24.12.07
10:42

тренирам :

сряда-ръце, предмишница

Може ли да напишеш по колко серии и по колко повторения правиш ?
Дай да ти видим и хранителния режим ?

24.12.07
11:09

казано от BIG PICHAGA на 24.12.07, 10:42:

тренирам :

сряда-ръце, предмишница

Може ли да напишеш по колко серии и по колко повторения правиш ?
Дай да ти видим и хранителния режим ?

“хранителния режим: да речем 3-4 пилешки бутчета, 3 яйца, кофичка кисело мляко, прясно мляко, две порции ориз, 6 лъжици протеин(креатина ся го чистя) ”
Това обаче не е споменал как е разпределено. Ако 34-те бутчета са цели (горни и долни) ще до покрие горе-долу нуждите от белтък. Ако се добави и изварата като “нощна” смяна и яйцата се умножат по 2-3-4 май ще стане по-дбре сякаш. Но нека разкаже почасово какво яде, зада полетят по-точни съвети.

24.12.07
19:52

сутрин кисело мляко с протеин, некав сандвич или банан преди обяд, обяд пиле с ориз, следобед протеин, към 5ч пиле с ориз, към 9 пиле, 10 и нещо яйца, 11 и 30 протеин
сериите за рамо, гръб и гъди са пирамида до макс тежест, другите са 4 серии по 6-8 повторения

Мнението беше редактирано от angelleloti на 24.12.07 19:54.

24.12.07
20:33

според мен програмата ти е кофти както каза един от пичовете преди мен.Защо не пробваш
Понеделник : Гърди + бицепс
Вторник : Гръб + Трицепс
Четвъртак: Рамо + Трапец+ Крака

може краката да ги вкараш в отделен ден и вече в 2 дни да си сложиш корема да кажем понеделник и четвъртак

Кажи малко по-подробно какво правиш и по колко серии с повторения?

24.12.07
20:48

казано от vaseto89 на 24.12.07, 20:33:

според мен програмата ти е кофти както каза един от пичовете преди мен.Защо не пробваш

може краката да ги вкараш в отделен ден и вече в 2 дни да си сложиш корема да кажем понеделник и четвъртак

vaseto89 я обясни защо 2 поредни дена да почива(събота и неделя)това да нети е програма за училище :-)

24.12.07
23:04

казано от the_one на 24.12.07, 20:48:

казано от vaseto89 на 24.12.07, 20:33:

vaseto89 я обясни защо 2 поредни дена да почива(събота и неделя)това да нети е програма за училище :-)

Е ми то зависи вече от свободно време вече дали има.Аз лично повече от 3 дни седмично нямам възможност да тренирам.Но примерно като си вкара краката в събота да ги прави и ми се струва добре.Иначе не виждам проблем 2 поредни дни да почива.

25.12.07
09:19

Не мога да разбера/не се и опитвам много много/ защо всеки е седнал да окрива топлата вода...

Взимате една стандартна базова програма за начинаещ от сайта и всичко ви е ок. Горните 2 програми/едната от които от ‘инструктор’, освен ако не са съпроводени от 5 страници допълнителни разяснения за сериите и повторенията, според мен просто не струват.

Втория проблем 100 на 100 е недостатъчно доброто хранене, не че съм гадател, просто при всеки тренираш, в спорта то е грижа номер 1.

И не на последно място. На твоя ръст 65 кг, ако са чисти не е толкова малко. Така че прогреса би трябвало да е по-затруднен от тук нататък.

Мнението беше редактирано от tpd на 25.12.07 09:20.

28.12.07
19:24

мерси явно наистина е било от храната ся по празниците се оядох и имам напредък затова мисля да си взема още  един протеин суроватъчен

29.12.07
08:56

Cмени програмата аз горе долу на 4 5 месеца сменям програма :) също така пробваи и суперсерии

Мнението беше редактирано от FitNeS-MaNqK на 29.12.07 08:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1