Корем?

25.12.07
15:06

Искам да изкарам плочки!Как да правя корема с тежести или без?(65КГ съм 174см.)

MO

25.12.07
16:11

Има 100 такива теми едно търсене те мързи да пуснеш..
Със!

25.12.07
16:27

Търсих,но не намерих отговор и за това реших да питам.Мерси!

25.12.07
17:11

99% от темите за корем са за сваляне на мазнини,аз няма как да имам мазнини с тия КГ.И за това незнам как да ги правя.

25.12.07
22:30

еми прави коремни преси различни видове,има много в саита,в google,във vbox-a и така.както пише в другите теми прави ги през ден. както сам каза с тия килограми нямаш мазно за сваляне и въпреки това малко кардио не е излишно,но наи-важно е постоянството с времето ще се покажат :)

26.12.07
10:21

Приемай корема като цялостна мускулна група и прилагай няколко и различни упражнения.

Коремният мускул трябва да се тренира в няколко области:

Долна част на корема - упражнения, включващи повдигане на краката.
Горната - коремни преси и подобни.
Косите коремни мускули - отежнено накланяне настрани.
А на някои места може да прочетеш и за вътрешните коремни мускули, но там упражненията са по-скоро в категорията “странни”, тъй че не мисля, че ще ги ползваш :)
Обръщай внимание и на областта зад корема - долна част на гърба с хиперекстензии (http://www.bb-team.org/exercise/1157/).
Пробвай да редуваш 2 и повече упражнения едно след друго без почивка. Пробвай да правиш повече повторения (50-100) за упражненията, които можеш.

Моята тренировка за корем:
Коремни преси - 3 х 30
Повдигане на краката от вис - 3 х 12-15
Навеждане настрани с дъмбел - 3 х 20 за всяка страна

Редувам серия преси, серия повдигане без почивка. После малко почивка и пак същото - така 3 пъти. Накрая оставям навежданията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1