Моля ви помогнете ми ... ?

26.12.07
20:07

аз сам 17 годишен тренирам от година година и половина и сам 63 кг 1.75 програмата ми за трениране е пон гърди трицепс вт почивка ср гръб бицепс чет почивка петък рамо трапец съб почивка неделя крака корем но искам да наблягам повече да тренирам по 1 мускул защото като правя примерно гарди и трицепс след като направя гардите се чувствам напомпан а като направя и трицепса и каточели спадам и затова искам да прая по 1 мускул поне гарди и граб да са самостоятелни моля ви кажете ми програма

26.12.07
20:37

аре е хора кажете

KA

26.12.07
20:39

Понеделник - Гръб
Вторник - Гърди
Сряда - Почивка
Четвъртък - Ръце
Петък - Крака, Рамо

Това е моето предложение, но само с тренеровки няма да успееш! Как се храниш? Пиеш ли някакви добавки?

п.с Ако не ти харесва тоя пример виж тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29806/

Мнението беше редактирано от KaL4y на 26.12.07 20:42.

26.12.07
20:43

ами до скоро зимах креатин монохидрат и протеин суроватъчен ся пак може да почна да зимам ама ако зема и глутамин добре ли ще е я ми кажете за какво точно е глутамина ами храня се добре ям картофи риба пилепко телешко яица палачини овесени ядки ориз

26.12.07
20:45

казвали са ми да не правя бицепс и трицепс заедно нз защо така а включете ми и трапец и корем в програмата човек

нищо не пречи бицепса и трицепса да са заедно,а трапеца може да се сложи при гърба или раменете

26.12.07
20:51

казано от styler на 26.12.07, 20:43:

ами до скоро зимах креатин монохидрат и протеин суроватъчен ся пак може да почна да зимам ама ако зема и глутамин добре ли ще е я ми кажете за какво точно е глутамина ами храня се добре ям картофи риба пилепко телешко яица палачини овесени ядки ориз

Глутаминът повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Когато се приема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване и разпад, а също така гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, ще използват глутамина в мускулите.

26.12.07
20:55

коя програма е по добра 63 кг сам 1.75 храня се добре мисля да зимам креатин протеин и глутамин добре ли е ?сега тренирам така 1 ден гарди трицепс 2 ден почивам 3 ден граб и бицепс 4 ден почивам 5 ден рамо трапец предмишница 6 почивам 7 крака корем или тас е по добра Понеделник - Гръб
Вторник - Гърди
Сряда - Почивка
Четвъртък - Ръце
Петък - Крака, Рамо    кажете по коя да тренирам и ако нещо не ви харесва разменете определени опражнения приемам критика ще сам ви благодарен :)) по тас мойта програма мн напреднах ама ся сам в застой нещо и нз кво да прая благодаря за отговорите предварително :))) искам да кача просто още 5-10 кг

KA

26.12.07
20:57

Не виждам какво ти пречи бицепса и трицепса да ти са заедно. Коремът си го включваш където ти прецениш, трапецът с гърба.

26.12.07
21:09

коя е по добра  1 ден гарди трицепс 2 ден почивам 3 ден граб и бицепс 4 ден почивам 5 ден рамо трапец предмишница 6 почивам 7 крака корем или тас 1 gryb-trapec
2pochivka
3-gyrdi korem
4-pochivka
5-biceps triceps predmishnica
6-pochivka
7-kraka ramo

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1