26.12.07
21:23
коя е по добра 1 ден гарди трицепс 2 ден почивам 3 ден граб и бицепс 4 ден почивам 5 ден рамо трапец предмишница 6 почивам 7 крака корем или тас 1 gryb-trapec
2pochivka
3-gyrdi korem
4-pochivka
5-biceps triceps predmishnica
6-pochivka
7-kraka ramo
тежа 63 кг 1.75 искам да кача килограми до сега сам тренирал по 1вата програма и качих в мусколите ама ся сам в застой по коя да дигам
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:51.
Пробвай втората и прецени сам коя е по-добрата. Аз лично бих предпочел втората.
Щом си тренирал по първата, сега направи малко размяна.Втората е добра, но не е подредена много правилно.
1.Гърди
2.Гръб
3.Почивка
4.Рамо,Крака
5.Почивка
6.Ръце
7.Почивка
27.12.07
09:21
Ами аз лично правя корем след всяка тренировка , а трапеца го правя с рамото , но може и с гърба по твое усмотрение ;)
@Goshku88 корем няма смисъл да се тренира всеки ден.. а 2-3 пъти седмично му е достатъчно - и той иска да си почине ;)
1.Гърди + корем
2.Гръб
3.Почивка
4.Рамо,Крака + корем
5.Почивка
6.Ръце + корем
7.Почивка
Втората или третата тренировка за корем може да я пропускаш,ако искаш не е проблем.Както казах две тренировки седмично смятам, че са достатъчни.
27.12.07
12:18
@RedWalker ако иска да си почива корема първо трябва да се изчисти от мазнините (шегувка) ... ами аз не правя много коремни преси примерно 2 упражнения по 3 серий по 20 повторения. без тежести разбира се защото иначе съм чел че се разширява таза което мисля че никой не желае ;) ама иначе и ти си прав защото аз тренирам 3-4-5 пъти седмично и е силно казано секи път корем да правя но 3 пъти седмично е ок.проблема ми е че понякога трите ми тренировъчни дни са ми един след друг и е доста кофти но ... ако се случи така просто през ден корем правя и още един ден отделям в нас за малко лицеви опори и коремни преси.
Имаше тук една тема “Колко често тренирате” корем, погледни я защото е полезна :) А и корем не се чисти с коремни преси, а с кардио+диета.
27.12.07
18:06
да и това го знам но нали ако взема случайно да изчистя до толкова корема , че да ми се вижда плочките , като нямам такива какво ще се вижда :? %-P иначе благодаря ще потърся темата
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 27.12.07 18:07.
28.12.07
08:43
аз съм
понеделник:гръб
вторник:крака
сряда:почивка
четвъртък:ръце
петък:рамо
събота:почивка
неделя:гърди
28.12.07
09:08
да ама сигурно си ученик и можеш в който си искаш ден от седмицата да тренираш или почиваш.а тези които работиме ... нямаме тая възможност аз може да тренирам вторник,сряда и четвъртък другите да са ми “почивка” а може понеделник ,петък и събота.... вариантите са много което е малко кофти а на сичкото отгоре и нощни смени имам поне 3 на седмица