Помощ:програма и общи съвети

27.12.07
22:51

Здравейте :)
И така след близо 2 месеца прекарани в басейн и 2 в фитнес залата(не чак толкова редовно обаче) свалих-от 95 кг на 82-83. Чувствам се страхорно от това че съм по лек,но това чувство спира до тук.Тялото ми е умазнено все още имам доста мазнини в коремната област(разбирасе по малко от преди но все още са доста) ръцете и краката,за мускулна маса да не говорим мъча се на щангите в залата като куче с кокал :) Просто ми писна и реших да задам въпроси направо не като питам от тук оттам и да правя нещата по неправилен начин.Та,трябва ми програма,но само с нея няма да се размина,предложете ми някакви добавки(да са добри,парите ще се мъча са си ги осигурявам) и предложение за хранителен режим(който не винеги ще спазвам просто зимата е трудно да се спазва какавто и да е режим,поне за мен).Не искам да свалям много се пак сам 184см висок 82-83 кг 15 год.Искам да се отърва от мазнините по тялото си искам да подобра издражливоста си и да придобия маса.Знам ,че ще трябва да положа мн усулия но знам че ще си заслужава :)
Нямам претенции като брой на дните в който да тренирам(най ефикасния варянт е за предпочитане) както казах за добавки също някак ще скалапя парите такаче предложете добри продукти и остана само да Благодаря да всички който ще се отзоват и ще ми помигнат за да мога да постигна целта си :)

28.12.07
07:59

А направи ли си труда да се поразровиш из сайта? Не си, е предлагам ти тази възможност + съвета да не питаш още за добавки, а поне след половин, една година. Започнеш ли направо с тях какво развитие ще очакваш след време? Ето и “литературата”:
1. http://www.bb-team.org/articles/diets
2. http://www.bb-team.org/fitness/workouts
3. http://www.bb-team.org/articles/supplements

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.12.07 21:49.

MI

28.12.07
11:34

ако искаш пробвай тази програма като за начинаещ мисля че става за мен беше много добра
1.гърди корем
2.Гръб
3.Раце
4.Рамене корем
5.Крака
6.Почивка
7.Почивка

Моя съвет е да работиш за мускулна маса сега. Така ще изградиш и мускул под останалата мазнина. След тези 3-4 месеца работа само за функционална мускулна маса можеш пак да доизчистваш. За програмите те ориентираха вече - сайта.

28.12.07
12:16

казано от Misho280895 на 28.12.07, 11:34:

ако искаш пробвай тази програма като за начинаещ мисля че става за мен беше много добра
1.гърди корем
2.Гръб
3.Раце
4.Рамене корем
5.Крака
6.Почивка
7.Почивка

тва е всичко но не и сплит за начинаещ

28.12.07
18:48

казано от ^MaD^ на 28.12.07, 12:16:

казано от Misho280895 на 28.12.07, 11:34:

1.гърди корем
2.Гръб
3.Раце
4.Рамене корем
5.Крака
6.Почивка
7.Почивка

тва е всичко но не и сплит за начинаещ

Категорично - Да. Понякога направо се чудя как е възможно да се развяват подобни съвети по форумите.. Току виж някой се залъгал по тва неадекватно предложение.

28.12.07
19:31

Начинаещ с такава тренировка?Мъка, мъка..Започни с нещо стандартно гърди+трицепс, гръб+бицепс, рамо+крака и тн.Виж и сайта има много примерни програми.

MI

28.12.07
19:38

аве аз бях с таз програма при стаж половин година и ми беше много добре

28.12.07
20:35

казано от Misho280895 на 28.12.07, 19:38:

аве аз бях с таз програма при стаж половин година и ми беше много добре

При толкова стаж, трудно ще уцелиш програма, при която да не ти е добре.
Не е лоша програмата, но не е за начинаещи, надали си извлекъл максималното от нея, а и лесно би претренирал, ако уцелиш непоходящ обем и интензивност на тренировките.

28.12.07
20:59

Не разбирам как след гръб ще прави ръце без почивка?5 Дена тренировка за цялото тяло.. без сериозен стаж, сериозна храна тази тренировка не мисля, че би довела до нещо по-добре отколкто четиридневен или тридневен сплит.

28.12.07
21:40

Сега ще потърся 3 дневна програма за маса,нали така ? Но аз имам и друг проблем след наднорменно тегло достигнах до желаните килограми 82кг на 185см,но продълавам да имам много мазнинки,тея как да ги махна само с програмата ли,на добавките за сваляне много вяра нямам вие какво ще кажете,а и 3-4 месеца маса нещо допълнително Креатин нещо,но мазнините... Както виждате доста нещица не са ми ясни темите в сайта ги чета,но не откривам нужнада инф(явно нз каде да тарся :) )Благодатя отново на всични отзовали се целта ми е за около 1/2 година поне мазнините от тялото да съм махнал ако не друго...

28.12.07
21:54

За да качаваш по-чисто, преспокойно можеш да пиеш Л-карнитин и да си правиш кардио след всяка тренировка - по 20 минутки стига. Недей да наблягаш на истинското чистене сега - 1.защото е по-трудно зимата и 2.защото сега имаш възможност да трупаш маса. Ако разполагаш с велоергометър у вас - сутрин на гладно също по 20-30 минути е добър варинат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1