Дайте съвет

29.12.07
14:33

Здравейте,
ето тази програми от сайта ми допадна но искам да направя някои промени
http://www.bb-team.org/workout/1283

1 Гърди
да сложа полулег с дъмбели като първо  после лег  после  обратен лег с дъмбели  това са промените за първи ден  Ще ги менкам през 2 седмици вместо с дъмбели с щанга

2 Гръб
да разменя гребането с щанга  като второ , а набиранията като първо

това са промените и ако може да ми кажете с какво да заменям Бицепсовото сгъване с прав лост с някакво друго упражнение

Стаж почти година относно добавки мисля да я комбинирам с два протеина бърз и бавен понеже не искам да се омазня

Благодаря предварително

FZ

29.12.07
16:55

казано от Lachezar на 29.12.07, 14:33:

Здравейте,
ето тази програми от сайта ми допадна но искам да направя някои промени
http://www.bb-team.org/workout/1283

1 Гърди
да сложа полулег с дъмбели като първо  после лег  после  обратен лег с дъмбели  това са промените за първи ден  Ще ги менкам през 2 седмици вместо с дъмбели с щанга

2 Гръб
да разменя гребането с щанга  като второ , а набиранията като първо

това са промените и ако може да ми кажете с какво да заменям Бицепсовото сгъване с прав лост с някакво друго упражнение

Стаж почти година относно добавки мисля да я комбинирам с два протеина бърз и бавен понеже не искам да се омазня

Благодаря предварително

От кой протеин по точно се омазняваш че не става ясно нещо  :bug:

29.12.07
17:16

не  бе  с протеини за да не трупам мазно не че се омазнявам от протеина
Знам че е малко написано с краката ама Съжалявам ,ако има още нещо неясно питаите за да може да дадете най - добрия
отговор дали става

Мнението беше редактирано от Lachezar на 29.12.07 17:17.

30.12.07
17:14

Аде дайте някакъв съвет

31.12.07
02:38

Лошо нема! И така става!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1