Слаб съм а не искам да съм

26.12.07
13:12

Еми  начи  1.75см  60 кила !!Тренирам борба  а  там почти всички са  доста  едри и силно ( не  ходат на фитнес ) а аз не сам !!Храня  се  нормално и се  чудя дали ако  се храня  по ВВД дето видях в  саита  няма да  кача мусколи  !!

26.12.07
13:13

Ако само се храниш, без да тренираш ще станеш дебел, но не мускулест!

26.12.07
13:33

А на колко години си?Ако си на 14-15 години не може да искаш да си 100кг и да ес сравняваш с някои 5 години по-голям от тебе.

26.12.07
15:06

Аз тренирам борба  не мога да хода  по  3 пати на  фитнес !!!от самите  тренировки нема ли да натрупам мусколи !!

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 26.12.07 15:07.

26.12.07
17:34

Зависи какво точно правите на тренировка. Предполагам освен техника трениранте и силово, значи ще натрупаш, стига храненето ти е да е добро. За това какво точно е добро сядай и чети, от само себе си няма да стане.

LO

26.12.07
19:01

А на колко години си?Ако си на 14-15 години не може да искаш да си 100кг и да ес сравняваш с някои 5 години по-голям от тебе.
Жестоко се лъжеш...Всичко е до структура и хранене.Аз съм на 16 182 и съм 92 при това с малко мазно(да не кажа без)С добра храна,яки тренировки и некоя добака ако ти го е дала природата можеш да изглеждаш супер дори в пубертета

26.12.07
19:27

Дай снимки да преценим щом се лъжа?Не мисля, че си с под 15% мазнини.Има и друг вариант да си яко зобен, тогава няма невъзможни неща. Въздръстен човек с твойте кг на тоя ръст може да има 45 рака и 125 гръб.Щом няма значение и всичко е до структура, защо някой на 15 години не застане до Cutler и да изглежда като него ?Ако ми кажеш, че на 16години си 92кг, не си зобен и имаш преса - евала!Но за мен е нежъзможно.Един от моя клас е 95 кг ( 15 години ) .. 105 талия.. овиснал от всякъде друго няма какво да кажа.

Мнението беше редактирано от RedWalker на 26.12.07 19:29.

26.12.07
19:31

казано от RedWalker на 26.12.07, 19:27:

Дай снимки да преценим щом се лъжа?Не мисля, че си с под 15% мазнини.Има и друг вариант да си яко зобен, тогава няма невъзможни неща. Въздръстен човек с твойте кг на тоя ръст може да има 45 рака и 125 гръб.Щом няма значение и всичко е до структура, защо някой на 15 години не застане до Cutler и да изглежда като него ?Ако ми кажеш, че на 16години си 92кг, не си зобен и имаш преса - евала!Но за мен е нежъзможно.Един от моя клас е 95 кг ( 15 години ) .. 105 талия.. овиснал от всякъде друго няма какво да кажа.

Защото на тази възраст е още ДЕТЕ просто няма как да стане.

26.12.07
19:38

@Efir на същото мнение съм, но колегата отгоре явно не е:)

LO

26.12.07
19:42

Преса нямам но съм със стегнат корем  ръка 41 гръдна 117.Нито съм споменавал нещо за мистър олимпия нито се мисля за култорист.Просто казвам че човек не трябва да се притеснява от възрастта си нито от тази на противника.И да казвам че има доста момчета в пубертета които могат съвсем спокойно да минат за възрастни в отношение тяло.
PS:Не съм назобен...Взимам креатин и хапвам доста.Точно това ми беше идеята-не можеш да определяш някого за нещо по възраст.Винаги има изключения.Снимка ще се кача скоро ;)
М да и още нещо.Не можеш да заклеймяваш някого.Казваш ти си на 15 няма да стане.Да няма да стане бързо, 99% култорист на тая възраст.Аз казах,че може да изглежда супер,а не като културист.Плюс това с много търпение усилия и тренировки не можеш да ме убедиш,че не може да изкараш една добра мъжка физика на тази възраст специално...

Мнението беше редактирано от Loc_Dog на 26.12.07 19:59.

26.12.07
19:52

По мое мнение и ръката и гръдната ти е твърде малка за кг-тата / не че се заяждам../, на тези кила и този ръст един въздръстен човек ще изглежда 3 пъти по-голям и обработен от тебе.Споделям мнението ти, че можеш да се доближиш до някава степен до по-голям с правилен трен и добро хранене, НО не и да го минеш или настигнеш.А че пубертета играе важна роля в по нататъчното развитие е така - не споря.Айде стига сме спамили темата на човека ;)

LO

26.12.07
20:18

Сори найстина за спама.Добре съгласен съм че в повечето случаи не може.НО ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!специално при борбата има толкова много неща с които трябва да се съобразиш преди да кажеш не може.Истина е възрастния има предимства има здрава костна система и силни стави,но зависи от много неща-ловкост,издръжливост хитрост,да знаеш къде да стиснеш как да преметнеш.Те хората не случайно и категории са създали.
Ми да ти кажа мисля че за възрастта си изглеждам доста добре и не съм много сигурен колко съм висок може и повече да съм не знам не споря.Ако разгледаш мои стари постове от преди година две почнах от 64 кила 180 см.Точно затова така се запалих :D:D:D да ти упорствам защото аз много се лишавах и много съм дал да го постигна.Не знам не се смятам за изклячение просто мисля че ако имаш вдъхновение ако имаш желание и търпение можеш много неща да направиш.И една философска теза - Казваш “Споделям мнението ти, че можеш да се доближиш до някава степен до по-голям с правилен трен и добро хранене, НО не и да го минеш или настигнеш” Ми ако разсъждаваш така ми по хубаво нищо да не правиш.Ако нямащ стимул за какво тренираш тогава.С мотивация всичко се постига.

26.12.07
21:39

/оффтопик
@Loc_Dog няма спор за 16 годишен си големичък..аз също бях 60кг и това беше доста голяма мотивация.Колкото до другото - непрекъснато се трябва да се сравняваш с “по-грамадни” и по този начин се вдъхновяваш и да добиваш спортна злоба за размери, НО нека не забравяме и реалноста, че годините ИМАТ някакво значение.Не можеш да сравниш структурата на завършен мъж с на момче, което туко що се развива.

LO

26.12.07
21:41

Май постигнахме съгласие :):)

27.12.07
07:31

От борбата  според мен ще станеш машина 100 %!!Нз  борец дето да е  хилав !!

27.12.07
16:02

казано от Wrestling_pro на 26.12.07, 13:12:

Еми  начи  1.75см  60 кила !!Тренирам борба  а  там почти всички са  доста  едри и силно ( не  ходат на фитнес ) а аз не сам !!Храня  се  нормално и се  чудя дали ако  се храня  по ВВД дето видях в  саита  няма да  кача мусколи  !!

земи си добър генер и креатин ;)

03.01.08
08:47

Те хората ти казаха какво ти трябва - повече протеин и въглехидрати, а също и повечко четене на сайта и форума!Успех!

Почистен спам.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 04.01.08 10:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1