03.01.08
01:54
Значи по принцип съм слаб и бавно качвам.Въпроса ми има ли някакво ограничение,примерно в гена в това колко мога да кача и колко мога да развия мускулите?
03.01.08
09:50
казано от p0w3rslav3 на 03.01.08, 01:54:
Значи по принцип съм слаб и бавно качвам.Въпроса ми има ли някакво ограничение,примерно в гена в това колко мога да кача и колко мога да развия мускулите?
Може да се промени тая работа
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.01.08 09:53.
03.01.08
15:39
И как мога да разбера колко е този лимит и как да го променя
Дори и да има някакъв биологичен лимит,който да е генетично заложен,той е почти еднакъв при всички хора.Генетиката има значение за скелетната конструкция,дебелината на костите и ставите,дължината на мускулните глави и сухожилията и склонността към отлагане на мазнини.Мускулния растеж при всички хора зависи от интензивността на тренировъчните серии и обилното(но балансирано) хранене.
казано от p0w3rslav3 на 03.01.08, 15:39:
И как мога да разбера колко е този лимит и как да го променя
Ти първо го стигни, после мисли как да го надскочиш. Това ще ти отнеме около десетина години сериозни тренировки и правилно хранене. След това начини да се надскочи има, ама не са за обсъждане в този форум :)
04.01.08
10:39
казано от Trepa4a на 03.01.08, 16:03:
Дори и да има някакъв биологичен лимит,който да е генетично заложен,той е почти еднакъв при всички хора.Генетиката има значение за скелетната конструкция,дебелината на костите и ставите,дължината на мускулните глави и сухожилията и склонността към отлагане на мазнини.Мускулния растеж при всички хора зависи от интензивността на тренировъчните серии и обилното(но балансирано) хранене.
Така е :coolsmile:
04.01.08
11:44
МИ разбира се че има то ако нямаше сигорно щеше да има такива дето не могат да минават през портата на село :lol: :lol: