Има ли някакво ограничение в това колко ''мускулест'' мога да стана

03.01.08
01:54

Значи по принцип съм слаб и бавно качвам.Въпроса ми има ли някакво ограничение,примерно в гена в това колко мога да кача и колко мога да развия мускулите?

03.01.08
06:15

Да, има.

FZ

03.01.08
09:50

казано от p0w3rslav3 на 03.01.08, 01:54:

Значи по принцип съм слаб и бавно качвам.Въпроса ми има ли някакво ограничение,примерно в гена в това колко мога да кача и колко мога да развия мускулите?

Може да се промени тая работа

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.01.08 09:53.

03.01.08
10:59

Всеки си има биологичен лимит-моли се да го достигне6 един ден.. :)

03.01.08
15:39

И как мога да разбера колко е този лимит и как да го променя

03.01.08
16:03

Дори и да има някакъв биологичен лимит,който да е генетично заложен,той е почти еднакъв при всички хора.Генетиката има значение за скелетната конструкция,дебелината на костите и ставите,дължината на мускулните глави и сухожилията  и склонността към отлагане на мазнини.Мускулния растеж при всички хора зависи от интензивността на тренировъчните серии и обилното(но балансирано) хранене.

04.01.08
07:04

казано от p0w3rslav3 на 03.01.08, 15:39:

И как мога да разбера колко е този лимит и как да го променя

Ти първо го стигни, после мисли как да го надскочиш. Това ще ти отнеме около десетина години сериозни тренировки и правилно хранене. След това начини да се надскочи има, ама не са за обсъждане в този форум :)

04.01.08
07:51

за gohard са нали ?

FZ

04.01.08
10:39

казано от Trepa4a на 03.01.08, 16:03:

Дори и да има някакъв биологичен лимит,който да е генетично заложен,той е почти еднакъв при всички хора.Генетиката има значение за скелетната конструкция,дебелината на костите и ставите,дължината на мускулните глави и сухожилията  и склонността към отлагане на мазнини.Мускулния растеж при всички хора зависи от интензивността на тренировъчните серии и обилното(но балансирано) хранене.

Така е  :coolsmile:

MO

04.01.08
11:44

МИ разбира се че има то ако нямаше сигорно щеше да има такива дето не могат да минават през портата на село :lol: :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1