отсъствие

EL

02.01.08
22:01

Здравейте отново на всички :) и честита нова година

Значи искам да кажа първо, че не съм тренирал от повече от 6 месеца, но имах причина - контузия в рамото. Та въпроса ми е дали ще бъде добре ако правя 1-2 седмици по 50 лицеви опори сутрин и 100 лицеви опори вечер, за да мога да се адаптирам отново.

P.S. - не че и да ми кажете да не го правя ще ви послушам, защото няма да се върна в залата поне следващите 2 седмици, защото незнам как ще ми се отрази на рамото, но поне искам да ви чуя мнението. Или ми кажете някое друго упражнение за вкъщи с което да го раздвижа ...

MI

03.01.08
16:38

еи даи си скайпа и аз сам от Нови Пазар и ти каде ходиш на фитнес в коя зала в хотела ли?И сега да ти кажа какво мидля по въпроса.Според мев си преи лицевите опори но не само обикновени ами и такива с дигнати крака например краката на леглото а тялото на земята и с вдигнати ръце а пък кат нещещ да се връщащ в залата недей.

Мнението беше редактирано от Misho280895 на 03.01.08 17:43.

03.01.08
19:37

По-добре се адаптирай с по-малки тежести в залата и кръгова тренировка,отколкото с тия лицеви опори

MO

03.01.08
20:47

Темата на седмицата :)  вярно че темата е за такива които са оцъствали макс 5 седмици , ама се пак я погледни има какво да научиш 
http://www.bb-team.org/articles/2143
http://www.bb-team.org/articles/2140

казано от Kevin_Kostner на 03.01.08, 19:37:

По-добре се адаптирай с по-малки тежести в залата и кръгова тренировка,отколкото с тия лицеви опори

EL

03.01.08
21:37

Абе motherfucker това за железата беше яко, ама от другото нищо не разбрах ... А имам и още 1 въпрос - Високо въглехидратна или високо протеинова диета е по добре за качване на кг ?

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 03.01.08 21:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1