Тренировка на Бисепс със Стрии?

30.12.07
10:25

Здравейте!

Значи нацепил съм се по вътрешната страна на бицепса.Искам някой да ми каже какво да права да не го натоварвам във вътрешната му страна?Кажете ми упражнения като изключим да съм прав с крив/прав лост.

Чудя се дали да го правя бицепс през седмица или сяка седмица,но просто да не го натоварвам ами само да си го поддържам докато се поразтегне кожата.

ДАЙТЕ НЯКАКВИ ИДЕИ???

30.12.07
11:51

И аз зех да получаам стрии пак от вътрешна страна малко по към рамото .... ама те не могат да са махнат току така ... тренирам си и тва е ... и най-лошото е че ръката ми не е голяма ... даже хич пък пак са образуват ...

Мнението беше редактирано от vaskotoo на 30.12.07 11:59.

30.12.07
12:48

казано от vaskotoo на 30.12.07, 11:51:

И аз зех да получаам стрии пак от вътрешна страна малко по към рамото .... ама те не могат да са махнат току така ... тренирам си и тва е ... и най-лошото е че ръката ми не е голяма ... даже хич пък пак са образуват ...

адаш то че няма да се махнат няма ама поне да не растат и моита рака също не е голяма 38-39 см не са кои знае какво,но пак бицепсите ми растат яко а трицепса изостава незнам на какво се дължи :|

30.12.07
13:32

казано от vaseto89 на 30.12.07, 12:48:

казано от vaskotoo на 30.12.07, 11:51:

адаш то че няма да се махнат няма ама поне да не растат и моита рака също не е голяма 38-39 см не са кои знае какво,но пак бицепсите ми растат яко а трицепса изостава незнам на какво се дължи :|

нарича се застои :) ами вземи си някф крем и се мажи да ти бъде по еластична кожата и аз мн са цепя въпреки че и моита ръка не е голяма 41 но не ме бърка ;) тренирам си ибал съм ги тез тъпите стрии :)

30.12.07
13:46

ами значи мажа се с Икаров самоче поне едно месец и половина искам да направа малко по слаба тренировка на бицепса та да се поразтегне малко кожата

MO

30.12.07
14:20

казано от vaseto89 на 30.12.07, 13:46:

ами значи мажа се с Икаров самоче поне едно месец и половина искам да направа малко по слаба тренировка на бицепса та да се поразтегне малко кожата

Стрии не се махат току така гледах даже по телевизията хората ходат по терапии и се радват дори ако има малък ефект невъзможно е да се махнат...

30.12.07
14:27

За да спреш по нататъчното им разпространяване спри да тренираш, ако не искаш - примири се, че ще стават все повече и повече.

31.12.07
15:40

Не мога да разбера какво толкова неприятноп има в стриите? Блъскай здраво, пък нека е нацепена кожата...

03.01.08
17:26

както преди съм писал в теми,свързани със стриите, тъй като моите са огромни - казах си: “Ми, вече сас е появили ,така или иначе не мога да ги махна, по-добре наистина да тренирам здраво и да стана много здрав,поне да си е заслужавало”...те стриите няма как да изчезнат, освен оперативно... това те съветвам и ти да направиш,тренирай си усилено и не се отказвай заради стриите, защото съм сигурен ,че би предпочел да си як и със стрии ,отколкото слаб и пак със стрии:)...освет това,дето написах, казах си също- аз първо да направя мускули и като цяло хубаво цяло,стриите после ще ги мисля как ще ги махам и така...
дано ти помогне някак това,която написах.

Мнението беше редактирано от vergo на 03.01.08 17:27.

04.01.08
08:27

Не аз съм напълно съгласен със всички ви,че няма спасение от стриите самоче могат да избеляват с мазила при мен като чели има някаквъм ефект дори и минимален да е!

Основно въпроса ми в тази тема беше дали има начин да не се появяват повече?Аз така или иначе съм се примирил с тези които си имам :)

04.01.08
08:32

казано от MOHCTAPA на 31.12.07, 15:40:

Не мога да разбера какво толкова неприятноп има в стриите? Блъскай здраво, пък нека е нацепена кожата...

Грозно е!Както цепнатинките по “Мона Лиза” примерно загрозя ват цялостната красота на картината.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1