въпрос относно тренировка за гърди

18.12.04
05:00

Гръдната ми обиколка е около 105-107 см. и имам грубо 1г.и половина стаж в залата.Сериозни около 3 месеца като през тях ка4их 2-3 см.в ръката(3 месеца) и другите не сам ги мерил.Въпрос към ДЗВЕР Смятам че е компетентен Гърдите изостават на фона на останалото(не че другото е добро) но смяташ ли че трябва да продължа с досегашните си тренировки за гърди(те действат но или гена ми е такъв или е твърде рано).Знам-относително е за всеки,режима ми е горе долу добър тъй като не качвам много мазнини,а и в същото време не слабея.Струва ми се малко “плоска” гръдната ми мускулатура и какво ще ми препоръчаш.Използвам упражнения от по 8-10 повт.и съм забелязъл че ДЕЙСТВАТ,но проблема е дали аз бъркам или просто не съм достатъчно трениран.
П.С.
предварително ти благодаря
Ако имате въпроси към точно определен потребител на форума използвайте ЛС! Поправям мненито ви този път, но това да не се повтаря, все пак по този начин обиждате другите потребители.
Mr_Muskul

18.12.04
15:46

Еми щом другите са некомпететни само ДЗВЕР може да ти отговори на въпроса.Чакай
Не му се сърдете, просто не е знаел... Вече е предупреден
Mr_Muskul

MI

20.12.04
00:35

Прави гърдите първия ден след почивката и сами!Отдели им максимално пълноценно време така че да не ги претовариш но трябвада ги натовариш максимално пълноценно!Почваи от права лежанка и завършваи с долна лежанка като изпълняваш упражнението един път с щанга друг път с дъмбели!Само един път в седмицата тренираи мускулна група!Успех!!!

BA

22.12.04
18:59

кажи си треенировката за гърди?

22.12.04
19:45

Сигурно е испратил съобщение до ДЗВЕР защото темата си седи така от доста време

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1