дайте правилен съвет

05.01.08
05:26

тренирам през ден гърди/бицепс,гръб/трицепс/,крака/рамена-по този начин не е ли голяма почивката между отделните групи-тоест първото упражнение ще се повтори на петият ден.

BU

05.01.08
06:10

казано от nero на 05.01.08, 05:26:

тренирам през ден гърди/бицепс,гръб/трицепс/,крака/рамена-по този начин не е ли голяма почивката между отделните групи-тоест първото упражнение ще се повтори на петият ден.

Няма да се повтори 6-ти и 7-ми ден почивай. :)

Уф,нещо немога да разбера какво си написал.Тренираш през ден така:

1.Гърди
2.Почивка
3.Бицепс,Гръб
4.Почивка
5.Трицепс
6.Почивка
7.Крака
8.Рамена

?!?! О_о

05.01.08
09:53

Тренираш бицепса с гърба, а трицепса сам?Тук няма никаква логика.Или прочети повечко, за да направиш добра програма или пък прегледай сайта и си харесай някоя.Спокойно може да тренираш мускулните групи по веднъж на седмица, мускула расте докато почива а не докато го тренираш.

Мнението беше редактирано от RedWalker на 05.01.08 09:54.

BU

05.01.08
10:00

казано от RedWalker на 05.01.08, 09:53:

Тренираш бицепса с гърба, а трицепса сам?Тук няма никаква логика.Или прочети повечко, за да направиш добра програма или пък прегледай сайта и си харесай някоя.Спокойно може да тренираш мускулните групи по веднъж на седмица, мускула расте докато почива а не докато го тренираш.

Мускула почива (”расте”) ден за малка и два дена и нещо за голяма мускулна група.Цяла седмица по скоро се възтановява изгорялата ти нервна ситема....анаболния ефект от тренировката не трае повече от два дни.

и програмата наистина не я бива.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.01.08 11:26.

05.01.08
10:25

В грешка си.За всеки е строго индивидуално и зависи от фактори като храна, сън, интезивност на тренировката и тн.За пълно въстановяване на големите групи трябва по 7-10 дена .. сам си прави изводите за какво говорим.

BU

05.01.08
10:37

казано от RedWalker на 05.01.08, 10:25:

В грешка си.За всеки е строго индивидуално и зависи от фактори като храна, сън, интезивност на тренировката и тн.За пълно въстановяване на големите групи трябва по 7-10 дена .. сам си прави изводите за какво говорим.

Възстановяване едно.Растеж друго.Около 48 часа до преминаване на тялото от анаболен стадий до нормализиране.Оттам нататъка възстановителниа процес продължава както ти описа. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.01.08 10:42.

05.01.08
11:18

Аз мисля, че nero е имал в предвид следното :
1 - гърди, бицепс
3 - гръб, трицепс
5 - крака, рамена
7 = 1
9 = 3
11 = 5 и т.н.

BU

05.01.08
11:37

казано от UltraVisioN на 05.01.08, 11:18:

Аз мисля, че nero е имал в предвид следното :
1 - гърди, бицепс
3 - гръб, трицепс
5 - крака, рамена
7 = 1
9 = 3
11 = 5 и т.н.

Ти пък как си го разчел.. :D

Ми то тая е най-баналната е използвана програма,какво не е ясно?!Неро,ще почиваш седмия ден няма да правиш 1…и готово..

05.01.08
14:05

казано от nero на 05.01.08, 05:26:

Естествено, че точен орговор на въпроса ти не може да бъде даден, защото това да ли е много или малко времето зависи още от това колко упр., по колко серии и с какви килограми ги правиш. Както и мн. важно как се храниш.

Така че регулирайки тези параметки, ти може сам да видиш дали ти е много или малко. Иначе с такава програма може да се претренира като стой та гледай, ако не се храниш добре и прекаляваш със сериите в залата.

И  ти до сега тренирал ли си изобщо? Човек, който знае какво е това мускулна треска след трен. не би задал такъв въпрос. :)

Мнението беше редактирано от tpd на 05.01.08 14:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1