велоаргометър въпрос?

05.01.08
18:29

Значи купих си велоаргометър и понеже сега съм решил твърдо да поотслабна и да стегна некои друг мускул имам такъв въпрос каква е разлика дали ще върта на 1 степен или на 8 ?
И колко е добре да се върти и кога ?

05.01.08
19:05

Просто попрочети малко повече за кардиоупражненията.Въртенето на колело действа като кардио при определени условия.Мисля че в зависимост от възраста се смяташе какъв е максималния пулс и после се смяташе някакъв процент от него и се получава пулса който трябва да подържаш при кардиоупражнението - при мене се получи 116удара в минута.След това е важно и времето - не по малко от двадесет минути и колкото повече въртиш повече калории ще изгориш.Това минимално време е необходимо за да навлезе организмати в кардиорежим.Така че потърси с търсачката и сам ще си отговориш! ;-)

05.01.08
22:02

тук се дискутира в момента - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29980/
Според мен най-ефективно се топи сутрин на гладно и след тренировка. На лека степен и равномерно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1