съвет за тренировъчен план

04.01.08
20:03

Значи тренирам малко повече от година активно като изключим лятото 2 месеца.Понеже ми бяха повечко килограмите тренирах за сваляне и свалих доста.Сега целта ми е да изчистя мазнините на определени мета.Най вече около корема и гърдите.На другите места сам доволен за сега от себе си и също работя за тях но приоритет са изчистване са гърдите и корема и по скоро тяхното оформяне.Бих искал съвет за тренировка и режим за да може до лятото да постигна целта си.Ръст 178-180 см 82-83 кг
Ето и моят план който ми се върти в главата:
До Февруари си продължавам както съм започнал от есента да работя предимно за сила
След това до март месец с програма и повторения за релеф като вече при добро време 1-2 пъти в седмица ще бягам или правя кардио за да може от април (Ако нямам напредък) да премина към повече кардио и да бягам 2-3 пъти в седмица
Нещо такова си мисля аз може и да не съм прав но затова пиша тука за съвет така че очаквам вашите предложения
ПП ако предложите също  добавки  и хранителен режим няма да се разсърдя :}
Благодаря предварително

В програмата ти трябва да присъстват повече изолиращи упражнения, трябва да си на отрицателен калориен баланс, повече белтък по - малко въглехидрат(което изключва тренировката за сила), тичане сутрин на гладно 3-4-5 пъти в седмицата и до лятото ще си екстра.

05.01.08
23:00

казано от Qrosten123 на 04.01.08, 20:03:

приоритет са изчистване са гърдите и корема и по скоро тяхното оформяне.

Те такова животно нема.Не може тука искам а там не, сваля се отвсякъде без да имаме контрол.За да бъда още по лош вестоносец ще ти кажа че мазнините от корема изчезват последни...

06.01.08
15:13

казано от ASTOR на 05.01.08, 23:00:

казано от Qrosten123 на 04.01.08, 20:03:

приоритет са изчистване са гърдите и корема и по скоро тяхното оформяне.

Те такова животно нема.Не може тука искам а там не, сваля се отвсякъде без да имаме контрол.За да бъда още по лош вестоносец ще ти кажа че мазнините от корема изчезват последни...

а бе много добре го знам туй нещо чети внимателно какво пиша:”по скоро тяхното оформяне”
неможе да се гори на определени места само но може да работиш повече за тях и да ги оформиш по бързо и добре спрямо други
другия път чети внимателно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1