09.01.08
16:26
Имали значение когато се правят в един ден кое ще се прави първо и добре ли е примерно едната седмица правя първо бицепс после трицепс и другата седмица правя първо трицепс после бицепс какво мислите
Аз спазвам и тук правилото на по-голямата мускулна група и започвам винаги с трицепса. При мен в една тренировка са и бицепс и трицепс, от което само съм си увеличил размерите в сравнение с разделеното им трениране.
аз пък правя първо бицепс но според мен може и по двата начина ,зависи кое изостава
09.01.08
18:21
Зависи кое изостава. Редувай ги е моя съвет.
09.01.08
18:41
казано от energiee на 09.01.08, 16:26:
Имали значение когато се правят в един ден кое ще се прави първо и добре ли е примерно едната седмица правя първо бицепс после трицепс и другата седмица правя първо трицепс после бицепс какво мислите
Моето скромно мнение е , че не е толкова важно с бицепс или с трицепс започваш първо , а какво хапваш и пийваш след тренировка както и цялостното възтановяване ,тогава има добър резултат :coolsmile:
17.02.08
16:31
казано от energiee на 09.01.08, 16:26:
Различни дни...
Ако искаш много да са в един ден... 1. Трицепс, 2. Бицепс!
Точно този въпрос съм си задавал и сякаш по-доволен съм останал от варианта 1.трицепс 2.бицепс - усещам по-голямо напомпване в ръцете.
17.02.08
20:41
В един ден си правя двете и си ми е супер. Започвам с трицарата винаги :)
Пробвайте серия бицепс, серия трицепс и така цялата тренировка. Или обратното, както ви харесва.
18.02.08
07:11
казано от Калоян Янкулов на 17.02.08, 19:40:
Точно този въпрос съм си задавал и сякаш по-доволен съм останал от варианта 1.трицепс 2.бицепс - усещам по-голямо напомпване в ръцете.
Ами... радвам се, че съм ти бил полезен. Щом така ти действа по-добре... работи така.
18.02.08
18:23
казано от Петко К на 17.02.08, 20:49:
Пробвайте серия бицепс, серия трицепс и така цялата тренировка. Или обратното, както ви харесва.
веднъж гледах Крика как прави така - серия трицепс, серия бицепс и каза че имало доста голям ефект при него.. ;)