10.01.08
18:41
Здравейте :) имам проблем с клековете. Той е следния - доста са ми трудни и като цяло се затруднявам сигурно защото се включват много мускули...ама много се измарям и направо ми идва да захвърля щангете и да не се занимавам това е проблема помогнете малко :) ако намаля тежестите дали ще стане работата? помогнете?! :)
10.01.08
19:07
казано от Zoning на 10.01.08, 18:41:
Здравейте :) имам проблем с клековете. Той е следния - доста са ми трудни и като цяло се затруднявам сигурно защото се включват много мускули...ама много се измарям и направо ми идва да захвърля щангете и да не се занимавам това е проблема помогнете малко :) ако намаля тежестите дали ще стане работата? помогнете?! :)
Трудно е знам и аз съм начинаещ ама знаи клека е много важен !!Според мен колкото по отрано почнеш клека и тягата толко по добре аз лично ги почнах на 3тата тренировка и ся съм много доволен от растежа си като почнах бях 60-62 ся сам 68 естествно качих !Дишаи правилно за да имаш сила !! Разгряваи добре че риска от контузия при клека не е малък ако не си загял добре !!Намаляването на тежеста помага винаги !!
10.01.08
19:42
Търпение и постоянство това е :coolsmile: и резултатите ще са на лице .
клека за мен най натоварва от всички упражнения трябва да си мотивиран и да не се отказваш
Хахахахаха трудно си е ама дава страхотни резултати колкото по ти е некомфортно и те изморява дадено упражнение толкова по голяма е адаптацията на тялото и оттам мускулния растеж не трябва да намаляваш тежестите - трябва да ги увеличаваш.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 10.01.08 23:30.
11.01.08
11:45
Като се замисля си прав като ми е по некомфортно повече ефект има мога само да се радвам, че са ми трудни! :) хахах
11.01.08
16:06
казано от Adolf Hitler на 11.01.08, 15:57:
Аз имам един въпрос.....А много ме боли врата от щангата.Ама много тежестите не са проблем за мене,но от самата щанга мн ме дере врата!Дайте някакъв съвет :|
Аз като попитах,ме посъветваха да увия кърпа около щангата.Помага ;).
Аз имам един въпрос.....А много ме боли врата от щангата.Ама много тежестите не са проблем за мене,но от самата щанга мн ме дере врата!Дайте някакъв съвет :|
Пробвай с парче дунапрен. Аз верно правя с 50 кила клековете ама все пак помага не е като без нищо.
11.01.08
16:34
казано от entel_stz на 11.01.08, 16:11:
Пробвай с парче дунапрен. Аз верно правя с 50 кила клековете ама все пак помага не е като без нищо.
не стаа слагал сам 3 парчета трябва да си сложиш хавлия под щангата %-P
А btw някой може ли да ми каже някакви упражнения за разгряване на краката
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 11.01.08 16:34.
11.01.08
16:38
казано от Mothefucker на 11.01.08, 16:34:
казано от entel_stz на 11.01.08, 16:11:
не стаа слагал сам 3 парчета трябва да си сложиш хавлия под щангата %-P
А btw някой може ли да ми каже някакви упражнения за разгряване на краката
Бате не си ли ходил на часовете по физкултура ?? Някъкв спорт не си ли тренирал ??
Тяга, оттам трапеца става силен и лесно издържаш щангата.
11.01.08
17:40
Точно така. На трапеца я слагай, не на врата.