06.01.08
14:32
Може би е въпрос на навик, но много се смесва всичко във форума, някак не са разграничени отделните секции.
06.01.08
16:05
Предлагам да поговорим след време за това, първите впечатления едва ли биха останали за постоянно (предишните теми около промените го доказват).
Kaто цвят..беличко - допада ми. За объркването, предполагам че е заради разликата в шрифтовете на заглавията на разделите и заглавията на подразделите - малко са обърнати май, подразделите са с по-едър шрифт и болднати, а преди май беше обратното или зеленкото е създавало такова впечатление(ако се разменят ще е супер).
Иначе - харесва ми като изглед, а полето с бърза навигация отдолу е доста удобно, според мен. Със сигурност ще е от полза за всеки новопостъпил, който иска да попита за ‘тренировъчна програма’ или нещо подобно. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 06.01.08 16:40.
Визуално - изглежда по-добре. :)
Функционално - е доста по-трудно човек да се ориентира кое къде е. С предишната промяна аз поне нямах такъв проблем.
06.01.08
17:48
Пълна шитня е сега, да ме извините за израза, ама си е мн зле.
Ква беше кирията да го сменяте ????
06.01.08
19:20
казано от Baсил на 06.01.08, 17:48:
Пълна шитня е сега, да ме извините за израза, ама си е мн зле.
Ква беше кирията да го сменяте ????
Въпрос към теб - правиш ли разлика между критика и критикарство?
Относно визията на сайта и форума - цветовете са твърде близки, хубаво е примерно сивото (от форума) да е по-тъмно, т.е. да има по-засилен контраст. Мисля, че само една такава промяна ще се отрази много по-добре и за окото ще бъде далеч по-лесно.
Като цяло избягвайте близките цветове, които са в съседство.
Сега виждам, че никовете са само с големи букви, което на мен лично не ми допада... по същия начин е дразнещо, когато човек пише САМО С НАТИСНАТ CAPS LOCK. :)
И още нещо - няма ли да има емотикони или тепърва ще ги добавяте към форума?
Поздрави за това, че се опитвате да промените нещо към по-добро!
Мнението беше редактирано от Nacionala на 06.01.08 19:23.
Истината е, че се свиква. Но с риск да си навлека нечий гняв, има още нещо, което лично на мен не ми допадна особено. Исках да прочета една статия измежду публикациите и видях, че вече не са като листа, а трябва да се цъка докато не си намери човек темата. Мен това не ме обезкуражи :) и си намерих материала. Но предвид ориентацията на сайта да помага на спортуващите и имайки предвид и мързела на голяма част от юзърите, който искат колкото се може по-бързо индивидуализирано-смляна информация, може би би било добре отново да се пуснат като списък, защото е доста по-бързо със скрола на мишката отколкото да се “прелиства”.
06.01.08
21:03
Трябва да си призная, че тази сутрин, възкликнах “къде си ми е форумът?” Няколко часа по-късно нямах проблем с тръшуването, въпрос на навик. Но и на мен не ми дапада комбинацията бяло/тапет. Принципно харесвам тъмни скинове и бих гласувала за идеята да се даде опция веки потребител да избира свой собствен такъв. Но дори и да остане само един за всички, смятам че тази цветова комбинация е твърде бледа.
Големият шрифт при никовете дразни. Част от хората се стараят всеки път при нужда да натискат бутона за главна буква, а изведнъж собствените им имена са само с caps.
Хубаво е вкарването на бутонче “нагоре”. Полезно!
Емотиконите мога да си представя защо изведнъж изчезнаха.
Като цяло свалям шапка, заради навитостта и хъса, с които се грижите и обновявате сайта и форума. Човек придобива усещането, че нещата реално се движат и развиват, а не стоят с години на едно място.
06.01.08
21:25
Слушаме и си записваме както винаги. Даже и приложихме някои от препоръките. Благодаря. :)
МОНСТАРА, тази ти забележка ме наведе на много сериозна мисъл за още една екстра в изданието. Ще видя, дали може да се реализира.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.01.08 21:26.
06.01.08
21:37
Зарежда много по - бързо което ме радва! Обаче някои дребни работи не са приятни - никовете са само с CAPS, подписа не се разграничава от поста, шрифтовете са малко не както трябва, но това и миналия път се поправи навреме така че ще видим.
Искам поне 2-3 визуални стила и всеки да може да си избира.Това не е сложно да се направи ако го има желанието. Страничния фон ми разказа играта на очите :(
Аууу Уплаших се направо да ви кажа като видях форума така . Първото което забелязах е че няма разграничение почти никъде , сега пиша в една адски тясна кутийка за бърз отговор :D (по 1 дума на редче се хваща) . Надявам се да се пооправи че така направо ме болят очите да го чета (заради това че е предимно ярък фон и текста се слива - подписи и менние със дата и “нагоре” .
07.01.08
10:01
Аз не виждам къде е списъка с потребителите отгоре на форума , няма го . Защо ? И ще има ли такъв или не ?
Потребителите нямат никакъв ранг , дори и на модераторите не пише че са модератори ? Освен от профила им от другаде не може да се разбере кой е модератор и кой не . ;-)
Сайта е добър , много ми хареса , но форума малко се е получил като осакатен :)
Поздрави на екипа на bb-team , личи си че имате желание да направите сайта интересен и различен. Поздравления затова , че непрекъснато работите и не стоите на едно място с години .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.01.08 10:08.
Въпрос:
Само на мен ли всеки път когато отварям мозилата и влизам във форума ми иска да се логвам.И всеки път като се логна ме препраща към главната страница на изданието,а не на форума.Това е дразнещо :/
Иначе като цяло доста ми харесва,знам,че ще свикна.Наистина зарежда по-бързо което е огромен плюс :)
07.01.08
11:22
казано от vatchev на 07.01.08, 11:11:
Въпрос:
Само на мен ли всеки път когато отварям мозилата и влизам във форума ми иска да се логвам.И всеки път като се логна ме препраща към главната страница на изданието,а не на форума.Това е дразнещо :/
Иначе като цяло доста ми харесва,знам,че ще свикна.Наистина зарежда по-бързо което е огромен плюс :)
Да така е всеки път когато излизаш от форума или сайта без да си натиснал изхода горе в дясно на форума под името ти и после отново влезеш в сайта и форума, отново трябва да влизаш с името и паролата . Така е това е нормално .
Наистина е малко дразнещо това прехвърляне на главната страница на сайта след като си се логнал .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.01.08 11:29.
казано от vatchev на 07.01.08, 11:11:
Въпрос:
Оправи си настройките на браузъра.
07.01.08
11:52
Тази настройка е от гледна точка на Вашата сигурност, защото на няколко пъти потребители ни писаха с молби да им оправим акаунтите, заради неправомерен достъп (вероятно забравили да се “ънлогнат”). Но пък защо да не помислим по въпроса и да направим хем сигурна, хем удобна опция. :)
Има емотикони между другото, а и решихме как да предложим разнообразен вид на форума вече.
07.01.08
14:08
казано от Димитър Михайлов на 07.01.08, 11:52:
Има емотикони между другото, а и решихме как да предложим разнообразен вид на форума вече.
Значи да очакваме още промени по форума ? Така ли Митко ?
07.01.08
16:29
Аз нямам никакви проблеми с логването. Не съм се ънлогвал от мнооого време от форума.
Промените са супер !!!! Поздравления !!! Няма никакво объркаване !!! Екстра е :)
Мнението беше редактирано от ........ на 07.01.08 16:39.
10.01.08
20:15
ЩО не ми излизат емотикони като ги слагам в постовите ? :question: :coolsmile: ;-)
11.01.08
10:51
Ще разследвам това избирателно отношение на емотиконите.
16.01.08
15:05
Тоя скин на форума въобще не ме кефи преди си беше много яко
17.01.08
10:02
казано от Димитър Михайлов на 11.01.08, 10:51:
Ще разследвам това избирателно отношение на емотиконите.
Избирателното отношение на емотиконите продължава. :smirk: Няма ли резултати от разследването ? :)
17.01.08
10:04
Имаме известни улики, CSI екипът не спира работата. :) Не, наистина намерих какво е го фиксвам.
17.01.08
18:21
ИМА някакъв проблем във форума , изписва грешни дати на места , със един ден на пред , а в други раздели не позволява да се пускат съобщения ? :coolsmile:
17.01.08
21:08
И не маркира теми като прочетени...
17.01.08
21:13
Направихме още няколко технически оптимизации и дооправяме един проблем, който изникна. Тази нощ ще възстановим нормалния ритъм на форума. Извинете за трусовете. :)
18.01.08
08:20
Надявам се вече всичко да е наред около времевите настройки. Що се отнася до скиновете, намерихме начин как да има алтернативна възможност за потребителите, така че да останат доволни. Ще анонсираме нещо съвсем скоро във връзка с това.
19.01.08
16:32
Емотиконите ги ремонтирахме, няма причина да не се показват вече.
19.01.08
16:45
казано от Димитър Михайлов на 19.01.08, 16:32:
Емотиконите ги ремонтирахме, няма причина да не се показват вече.
Емотиконите излизат нормално :coolsmile: ,изглежда разследването е вървяло в правилна посока ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.01.08 16:46.
Забелязах,че като сложа сайта в боокмаркс на Мозила-та горе(малко над тоолбар-а)не излиза картинката с двете ББ.Що така :-/
24.01.08
15:49
99% съм сигурен, че е бъг на браузъра, който констатирахме с приятели отдавна. Дано да бъде оправен в някоя от следващите версии на Мозила-та. :)
24.01.08
18:13
Ами и аз си мисля, че е някакъв бъг. На мен като влезна във сайта си ми ги показва 2-те Б-та, но като съм във форума вече не, а не съм сменял браузър-а, но по скоро мисля, че е бъг.
24.01.08
20:56
Не, липсата на иконката беше вече от наш бъг, който оправих. Мисля, че сега трябва да се показва при всеки.
казано от Димитър Михайлов на 24.01.08, 20:56:
Не, липсата на иконката беше вече от наш бъг, който оправих. Мисля, че сега трябва да се показва при всеки.
Точно това щях да кажа.Вече я има.Браво!
25.01.08
06:36
Да, браво за бързото реагиране и оправяне на бъг-а :)
Аз имам чуденка за личните съобщения. Изчезнали са ми всички от средата на миналата година - допреди няколко дни. Не че има нещо чак толкова важно като информация - но предполагам, че пак е някаква грешка в системата.
А и.. Начинът, по който се уведомява сега за ново ЛС е малко незабележим - в смисъл само графичката “Съобщения” става жълта, а честно казано надали някой би обърнал особено внимание. :)