06.01.08
14:32
Може би е въпрос на навик, но много се смесва всичко във форума, някак не са разграничени отделните секции.
06.01.08
16:05
Предлагам да поговорим след време за това, първите впечатления едва ли биха останали за постоянно (предишните теми около промените го доказват).
Kaто цвят..беличко - допада ми. За объркването, предполагам че е заради разликата в шрифтовете на заглавията на разделите и заглавията на подразделите - малко са обърнати май, подразделите са с по-едър шрифт и болднати, а преди май беше обратното или зеленкото е създавало такова впечатление(ако се разменят ще е супер).
Иначе - харесва ми като изглед, а полето с бърза навигация отдолу е доста удобно, според мен. Със сигурност ще е от полза за всеки новопостъпил, който иска да попита за ‘тренировъчна програма’ или нещо подобно. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 06.01.08 16:40.
Визуално - изглежда по-добре. :)
Функционално - е доста по-трудно човек да се ориентира кое къде е. С предишната промяна аз поне нямах такъв проблем.
06.01.08
17:48
Пълна шитня е сега, да ме извините за израза, ама си е мн зле.
Ква беше кирията да го сменяте ????
06.01.08
19:20
Пълна шитня е сега, да ме извините за израза, ама си е мн зле.
Ква беше кирията да го сменяте ????
Въпрос към теб - правиш ли разлика между критика и критикарство?
Относно визията на сайта и форума - цветовете са твърде близки, хубаво е примерно сивото (от форума) да е по-тъмно, т.е. да има по-засилен контраст. Мисля, че само една такава промяна ще се отрази много по-добре и за окото ще бъде далеч по-лесно.
Като цяло избягвайте близките цветове, които са в съседство.
Сега виждам, че никовете са само с големи букви, което на мен лично не ми допада... по същия начин е дразнещо, когато човек пише САМО С НАТИСНАТ CAPS LOCK. :)
И още нещо - няма ли да има емотикони или тепърва ще ги добавяте към форума?
Поздрави за това, че се опитвате да промените нещо към по-добро!
Мнението беше редактирано от Nacionala на 06.01.08 19:23.
Истината е, че се свиква. Но с риск да си навлека нечий гняв, има още нещо, което лично на мен не ми допадна особено. Исках да прочета една статия измежду публикациите и видях, че вече не са като листа, а трябва да се цъка докато не си намери човек темата. Мен това не ме обезкуражи :) и си намерих материала. Но предвид ориентацията на сайта да помага на спортуващите и имайки предвид и мързела на голяма част от юзърите, който искат колкото се може по-бързо индивидуализирано-смляна информация, може би би било добре отново да се пуснат като списък, защото е доста по-бързо със скрола на мишката отколкото да се “прелиства”.
06.01.08
21:03
Трябва да си призная, че тази сутрин, възкликнах “къде си ми е форумът?” Няколко часа по-късно нямах проблем с тръшуването, въпрос на навик. Но и на мен не ми дапада комбинацията бяло/тапет. Принципно харесвам тъмни скинове и бих гласувала за идеята да се даде опция веки потребител да избира свой собствен такъв. Но дори и да остане само един за всички, смятам че тази цветова комбинация е твърде бледа.
Големият шрифт при никовете дразни. Част от хората се стараят всеки път при нужда да натискат бутона за главна буква, а изведнъж собствените им имена са само с caps.
Хубаво е вкарването на бутонче “нагоре”. Полезно!
Емотиконите мога да си представя защо изведнъж изчезнаха.
Като цяло свалям шапка, заради навитостта и хъса, с които се грижите и обновявате сайта и форума. Човек придобива усещането, че нещата реално се движат и развиват, а не стоят с години на едно място.
06.01.08
21:25
Слушаме и си записваме както винаги. Даже и приложихме някои от препоръките. Благодаря. :)
МОНСТАРА, тази ти забележка ме наведе на много сериозна мисъл за още една екстра в изданието. Ще видя, дали може да се реализира.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.01.08 21:26.
06.01.08
21:37
Зарежда много по - бързо което ме радва! Обаче някои дребни работи не са приятни - никовете са само с CAPS, подписа не се разграничава от поста, шрифтовете са малко не както трябва, но това и миналия път се поправи навреме така че ще видим.
Искам поне 2-3 визуални стила и всеки да може да си избира.Това не е сложно да се направи ако го има желанието. Страничния фон ми разказа играта на очите :(
Аууу Уплаших се направо да ви кажа като видях форума така . Първото което забелязах е че няма разграничение почти никъде , сега пиша в една адски тясна кутийка за бърз отговор :D (по 1 дума на редче се хваща) . Надявам се да се пооправи че така направо ме болят очите да го чета (заради това че е предимно ярък фон и текста се слива - подписи и менние със дата и “нагоре” .
07.01.08
10:01
Аз не виждам къде е списъка с потребителите отгоре на форума , няма го . Защо ? И ще има ли такъв или не ?
Потребителите нямат никакъв ранг , дори и на модераторите не пише че са модератори ? Освен от профила им от другаде не може да се разбере кой е модератор и кой не . ;-)
Сайта е добър , много ми хареса , но форума малко се е получил като осакатен :)
Поздрави на екипа на bb-team , личи си че имате желание да направите сайта интересен и различен. Поздравления затова , че непрекъснато работите и не стоите на едно място с години .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.01.08 10:08.
Въпрос:
Само на мен ли всеки път когато отварям мозилата и влизам във форума ми иска да се логвам.И всеки път като се логна ме препраща към главната страница на изданието,а не на форума.Това е дразнещо :/
Иначе като цяло доста ми харесва,знам,че ще свикна.Наистина зарежда по-бързо което е огромен плюс :)
07.01.08
11:22
Въпрос:
Само на мен ли всеки път когато отварям мозилата и влизам във форума ми иска да се логвам.И всеки път като се логна ме препраща към главната страница на изданието,а не на форума.Това е дразнещо :/
Иначе като цяло доста ми харесва,знам,че ще свикна.Наистина зарежда по-бързо което е огромен плюс :)
Да така е всеки път когато излизаш от форума или сайта без да си натиснал изхода горе в дясно на форума под името ти и после отново влезеш в сайта и форума, отново трябва да влизаш с името и паролата . Така е това е нормално .
Наистина е малко дразнещо това прехвърляне на главната страница на сайта след като си се логнал .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.01.08 11:29.
Въпрос:
Оправи си настройките на браузъра.
07.01.08
11:52
Тази настройка е от гледна точка на Вашата сигурност, защото на няколко пъти потребители ни писаха с молби да им оправим акаунтите, заради неправомерен достъп (вероятно забравили да се “ънлогнат”). Но пък защо да не помислим по въпроса и да направим хем сигурна, хем удобна опция. :)
Има емотикони между другото, а и решихме как да предложим разнообразен вид на форума вече.
07.01.08
14:08
Има емотикони между другото, а и решихме как да предложим разнообразен вид на форума вече.
Значи да очакваме още промени по форума ? Така ли Митко ?
07.01.08
16:29
Аз нямам никакви проблеми с логването. Не съм се ънлогвал от мнооого време от форума.
Промените са супер !!!! Поздравления !!! Няма никакво объркаване !!! Екстра е :)
Мнението беше редактирано от ........ на 07.01.08 16:39.
10.01.08
20:15
ЩО не ми излизат емотикони като ги слагам в постовите ? :question: :coolsmile: ;-)
11.01.08
10:51
Ще разследвам това избирателно отношение на емотиконите.
16.01.08
15:05
Тоя скин на форума въобще не ме кефи преди си беше много яко
17.01.08
10:02
Ще разследвам това избирателно отношение на емотиконите.
Избирателното отношение на емотиконите продължава. :smirk: Няма ли резултати от разследването ? :)
17.01.08
10:04
Имаме известни улики, CSI екипът не спира работата. :) Не, наистина намерих какво е го фиксвам.
17.01.08
18:21
ИМА някакъв проблем във форума , изписва грешни дати на места , със един ден на пред , а в други раздели не позволява да се пускат съобщения ? :coolsmile:
17.01.08
21:08
И не маркира теми като прочетени...
17.01.08
21:13
Направихме още няколко технически оптимизации и дооправяме един проблем, който изникна. Тази нощ ще възстановим нормалния ритъм на форума. Извинете за трусовете. :)
18.01.08
08:20
Надявам се вече всичко да е наред около времевите настройки. Що се отнася до скиновете, намерихме начин как да има алтернативна възможност за потребителите, така че да останат доволни. Ще анонсираме нещо съвсем скоро във връзка с това.
19.01.08
16:32
Емотиконите ги ремонтирахме, няма причина да не се показват вече.
19.01.08
16:45
Емотиконите ги ремонтирахме, няма причина да не се показват вече.
Емотиконите излизат нормално :coolsmile: ,изглежда разследването е вървяло в правилна посока ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.01.08 16:46.
Забелязах,че като сложа сайта в боокмаркс на Мозила-та горе(малко над тоолбар-а)не излиза картинката с двете ББ.Що така :-/
24.01.08
15:49
99% съм сигурен, че е бъг на браузъра, който констатирахме с приятели отдавна. Дано да бъде оправен в някоя от следващите версии на Мозила-та. :)
24.01.08
18:13
Ами и аз си мисля, че е някакъв бъг. На мен като влезна във сайта си ми ги показва 2-те Б-та, но като съм във форума вече не, а не съм сменял браузър-а, но по скоро мисля, че е бъг.
24.01.08
20:56
Не, липсата на иконката беше вече от наш бъг, който оправих. Мисля, че сега трябва да се показва при всеки.
Не, липсата на иконката беше вече от наш бъг, който оправих. Мисля, че сега трябва да се показва при всеки.
Точно това щях да кажа.Вече я има.Браво!
25.01.08
06:36
Да, браво за бързото реагиране и оправяне на бъг-а :)
Аз имам чуденка за личните съобщения. Изчезнали са ми всички от средата на миналата година - допреди няколко дни. Не че има нещо чак толкова важно като информация - но предполагам, че пак е някаква грешка в системата.
А и.. Начинът, по който се уведомява сега за ново ЛС е малко незабележим - в смисъл само графичката “Съобщения” става жълта, а честно казано надали някой би обърнал особено внимание. :)