стискане ;)

11.01.08
14:12

купих си гуми4ка за предмишница.И искам да питам по колко пъти на ден да я стискам(отделно хода и на фитнес)

тъй като гумата не натоварва колкото тежестите може да правиш повторения до отказ в повечко серии.поне така мисля

MO

11.01.08
19:59

не мога да се сетя кво е тва гумичка има едно дето си е некжо като дръжка то бая натоварва и е добро

ми гумата е като един малък обръч който се стиска

MO

11.01.08
20:10

ми то това не е точно за предмишница за трениращи това примерно за пенсионери да се раздвижват баба ми стискаше такова след инсулт например.. не е ли прекалено лесно аз като го пробвах лесно ми се стори по добре си купи от тия дръжки дет ти казвам има 4 лева са две а то ти трябва ти само 1.. ще дадеш другата на некой и готово

11.01.08
20:46

моита гума не е за баби4ки бре :D :D твърда е

12.01.08
09:40

Аз също имам и я ползвам 2-3 пъти на седмица, 4 сериики по 40-45 повторения.

12.01.08
10:25

Късал съм много такива гуми за стискане, когато си бях у дома постоянно мачках. Те не товарят много предмишницата и няма да пречат на тренировката, така че можеш и всеки ден да мачкаш, голяма занимавка е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1