Бива ли я горе долу тази програма

Прескочи до:

11.01.08
18:46

аз знам че не е перфектната програма но неска тренирах по нея и ми хареса всеки ден ще тренирам без събота и неделя ако има нещо не както трябва пишете
мъртва тяга
гребане с щанга
лег
полу лег
обратен лег
арнолд преси
раменно разтваряне
трицепс на верт. скрипец
френско
бицепсово сгъване с щанга
скотово сгъване(с крив лост)
предмишница(от страна на дланта)
предмишница(от горната страна)
трапец
бедрено сгъване
бедрено разгъване
прасец

всичко го правя 5 повторения по 3 серий освен краката те са по 15 повторения, трапеца и предмишницата 8 повт. ако съм пропуснал някое упражнение или не е много добро пишете плс
благодаря предварително

11.01.08
19:02

Дай малко данни-стаж,години,ръст,килограми и сплита по който тренираш.Иначе за гърба имаш само две упражнения, това е малко освен ако не правиш по 6-7 серии от упражнение,което ме съмнява.

11.01.08
19:19

Е, всичко това в един ден ли? Ако е така е меко казано неуместно...

11.01.08
19:28

бях забравил за годините и кг на 16 години съм 60кг 1.77 висок
Стояно ами нали трябва да заяквам :)

MO

11.01.08
20:17

:lol: хах е т’ва програма ли е бе .. при положение че тренираш 5 дена има 100 пъти по хубави програми ... дори да си начинаещ аз не знам за тая програма тряя да тренирам 3 часа сигорно :D

11.01.08
21:26

казано от blizanko на 11.01.08, 18:46:

аз знам че не е перфектната програма но неска тренирах по нея и ми хареса всеки ден ще тренирам без събота и неделя ако има нещо не както трябва пишете
мъртва тяга
гребане с щанга
лег
полу лег
обратен лег
арнолд преси
раменно разтваряне
трицепс на верт. скрипец
френско
трапец
бедрено сгъване
бедрено разгъване
прасец

всичко го правя 5 повторения по 3 серий освен краката те са по 15 повторения, трапеца и предмишницата 8 повт. ако съм пропуснал някое упражнение или не е много добро пишете плс
благодаря предварително

Изобщо не ми мина през ума че това го правиш в една тренировка.Ти си голям юнак ако е така.Иначе това е тотално грешно-5 дена в седмицата такива тренировки ти да не си от желязо.Интересно ми е за колко време я правиш тая тренировка-половин ден ли? Моя съвет е ако искаш да правиш цялото тяло в един ден прави за всяка мускулна по 1 упражнение по 2-3 серии.

11.01.08
23:50

Намали упражненията три пъти и тренировките на три седмично.

12.01.08
10:14

казано от blizanko на 11.01.08, 19:28:

бях забравил за годините и кг на 16 години съм 60кг 1.77 висок
Стояно ами нали трябва да заяквам :)

Е, да де, ясно ми е, че това ще да е целта, но, послушай Петко К.

12.01.08
17:08

Perfanov
1 е малко и (не че много разбирам) но няма да се натоварвам както трябва

Петко К
аз първо мислех да тренирам всеки ден щото ще си взема месечна карта и да не се набутам но след 1 месец мисля да започна цялата седмица

начи сега поразмислих и мисля да ми е така:

мъртва тяга
гребане с щанга
вертикален скрипец(за гръб)
лег
полу лег
обратен лег
арнолд преси
раменно разтваряне
трицепс на верт. скрипец
френско
трапец
клек
бедрено сгъване
бедрено разгъване
прасец
коремни преси
повдигане на краката

и ми се струва че ще трябва още едно упражнение за рамо също така и за прасеца 1 упражнение е малко ако знаете друго да правя или да правя 6 серий и ако съм пропуснал нещо или съм сгрешил да пишете защото искам да тренирам всички мускули и всичките им глави и ако може някакво кардио аз след училище тичам малко на стадиона защото има сняг и е много хлъзгаво инъче като се махне снега ще тренирам фрее рун(не че много мога но е по добро кардио според мен) и бокс ще тренирам може ли да го смятам и него като каридо?

Мнението беше редактирано от blizanko на 12.01.08 17:12.

BU

12.01.08
20:04

казано от blizanko на 12.01.08, 17:08:

Perfanov
1 е малко и (не че много разбирам) но няма да се натоварвам както трябва

Петко К
аз първо мислех да тренирам всеки ден щото ще си взема месечна карта и да не се набутам но след 1 месец мисля да започна цялата седмица

начи сега поразмислих и мисля да ми е така:

мъртва тяга
гребане с щанга
вертикален скрипец(за гръб)
лег
полу лег
обратен лег
арнолд преси
раменно разтваряне
трицепс на верт. скрипец
френско
трапец
клек
бедрено сгъване
бедрено разгъване
прасец
коремни преси
повдигане на краката

и ми се струва че ще трябва още едно упражнение за рамо също така и за прасеца 1 упражнение е малко ако знаете друго да правя или да правя 6 серий и ако съм пропуснал нещо или съм сгрешил да пишете защото искам да тренирам всички мускули и всичките им глави и ако може някакво кардио аз след училище тичам малко на стадиона защото има сняг и е много хлъзгаво инъче като се махне снега ще тренирам фрее рун(не че много мога но е по добро кардио според мен) и бокс ще тренирам може ли да го смятам и него като каридо?

Боксът си е прекрасно кардио между другото...

Ам...пич ти това сериозно ли?И ти се струва,че трябва още...Предполагам искаш да изпробваш всички уреди в залата и неможеш да им се нарадваш и си ги млатиш секи ден,а ??!!Ти верно да не си некъф киборг,както казаха по-горе?Имаш ли сила да го правиш това всеки ден...и въобще мога тука 1 час да пиша колко е грешно това,което правиш.Тренировка го наричаш.Не.не всеки път като погледна към упражненията и трябва да скролирам с мишката. :D

12.01.08
20:41

като ям повече имам повече сила (както казваше баба ми “рънъта праи бурбътъ”) абе вие хич не ми помагате кажете нещо за рамо за прасец

KL

12.01.08
20:52

Хората искат да ти кажат, че или някой много те е излъгал, или никога не се занимавай да си правиш програмата сам! Всеки ден по 15 упражнения и ръси “дайте още”. И за какво ти е тая предмишница, че даже и “всичките глави” ще и тренираш? НАЛИ КАТО НАПРАВИШ ПО 3 УПРАЖНЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ГРУПИ И ПРЕДМИШНИЦАТА ТИ ЩЕ СЕ ОСАКАТИ?! Мисли бе, момче! Ще си скапеш здравето.

12.01.08
21:24

За рамо имаш раменна преса пред гърди прав, а като започнеш с бокса за прасец ще те научат много бързо кое е най-доброто упражнение. Само не разбирам как ще го докараш храненето, нали на 3-4 часа трябва да се яде, по време на тренировката ли смяташ да го правиш или как .. не ми е ясно.

12.01.08
22:12

Klimentii
аз не искам всички глави на предмишницата а всички глави на всички мускули да тренирам

G33K
то като има с кои да си говоря и да си лафим я правя за не повече от 3 часа а ако няма ще я правя за 2 и половина сигорно

инъче всички глави на всички мускули ли тренирам и ако не кое трябва да се допълни?

Мнението беше редактирано от blizanko на 12.01.08 22:20.

12.01.08
22:56

Супер е програмата, карай така няколко месеца, и ще станеш или много як, или ще се откажеш от фитнеса завинаги.

13.01.08
07:54

bliznako, щом си начинаеш, карай по тази http://www.bb-team.org/workout/1465/. Ако нещо не ти допада си избери от тук някой 3-дневен сплит http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 07:55.

13.01.08
08:31

Даа,много яка програма.Може да сложиш и пуловър,хиперекстензии,разтваряне и затваряне на краката на абдуктормашина,повдигане на ръцете с дъмбели от наклон напред и повдигане на краката от вис.

Тази програма е от типа “чакай да видя колко упражнения ще мога да напиша едно след друго”.

13.01.08
09:46

blizanko “програмата ти е твърде претрупана” тъй като си начинаещ и нервната ти система не е достатъчно адаптирана да получава максимален стимул от упражненията може да правиш по 4-5 упражнения за мускулна група но ги комбинирай по 2 мускулни групи на ден и тренирай 3 пъти седмично, както ти е в момента ти гарантира претрениране за 1 седмица.

13.01.08
11:08

аз не съм ептен начинаещ първо тренирах по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ но не се натоварвах както трябва и добавих 3 - 4 упражнения още но пак не се натоварвах и започнах всеки ден тренирах към един месец и горе долу биваше(и не си мислете че не съм вдигал достатачно кг защото много често не си завършвах повторенията) но си счупих раката и спрях да тренирам до този месец и си викам да пробвам по тази програма
ще добавя и последно упражнение за гръб хиперекстензии и Пулоувър след последното за гърди 10x на Миро за упражненията

13.01.08
11:14

казано от blizanko на 13.01.08, 11:08:

аз не съм ептен начинаещ първо тренирах по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ но не се натоварвах както трябва и добавих 3 - 4 упражнения още но пак не се натоварвах и започнах всеки ден тренирах към един месец и горе долу биваше(и не си мислете че не съм вдигал достатачно кг защото много често не си завършвах повторенията) но си счупих раката и спрях да тренирам до този месец и си викам да пробвам по тази програма
ще добавя и последно упражнение за гръб хиперекстензии и Пулоувър след последното за гърди 10x на Миро за упражненията

...само дето Миро май не говореше сериозно...

13.01.08
11:54

казано от Стоянчо на 13.01.08, 11:14:

казано от blizanko на 13.01.08, 11:08:

...само дето Миро май не говореше сериозно...

е да но все пак беше полезно нали знаеш “добре че е майтапа да си кажем и някоя истина :)”

13.01.08
18:33

Защо изобщо пускаш тема като няма да слушаш какво те съветват?
Те ти казват да намалиш упражненията и тренировките, а ти добавяш още?!?!

MO

13.01.08
18:51

ох моля те стегни се и нз на интересн ли се правиш ама.... ти уред ли си към 20 упражнения ли са ги преброих ти въобще виждал ли си някой да прави такава тренировка... нямам думи просто

13.01.08
19:30

това са 21 упражнение а ти искаш да добавиш  хиперекстензии,Пулоувър=23 упражнения по 3 серии са 69 серии  по 2 минути почивка между сериите(а на последните упражнение ще е поне 5мин ако ваобще си жив)са 138минути=2 часа и 18 минути в най-добрия случай
резултат:
претрениране
загуба на мускулна маса
а като вкараш и кардиото дето го искаш ...
пич ще загубиш мускулна маса и така ще си изотщиш мускулите,че без да тренираш ще се възановяват 1 месец,че и повече

НЕ ГО ПРАВИ ТОВА !!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от QcK на 13.01.08 20:23.

13.01.08
20:00

казано от blizanko на 12.01.08, 17:08:

Perfanov1 е малко и (не че много разбирам) но няма да се натоварвам както трябваПетко Каз първо мислех да тренирам всеки ден щото ще си взема месечна карта и да не се набутам но след 1 месец мисля да започна цялата седмицаначи сега поразмислих и мисля да ми е така:мъртва тягагребане с щангавертикален скрипец(за гръб)легполу легобратен легарнолд пресираменно разтварянетрицепс на верт. скрипецфренскобицепсово сгъване с щангаскотово сгъване(с крив лост)предмишница(от страна на дланта)предмишница(от горната страна)трапецклекбедрено сгъванебедрено разгъванепрасецкоремни пресиповдигане на кракатаи ми се струва че ще трябва още едно упражнение за рамо също така и за прасеца 1 упражнение е малко ако знаете друго да правя или да правя 6 серий и ако съм пропуснал нещо или съм сгрешил да пишете защото искам да тренирам всички мускули и всичките им глави и ако може някакво кардио аз след училище тичам малко на стадиона защото има сняг и е много хлъзгаво инъче като се махне снега ще тренирам фрее рун(не че много мога но е по добро кардио според мен) и бокс ще тренирам може ли да го смятам и него като каридо?

Мале мале бате  ...Много натоварване  за  начинаещ послушаи  другите от форума !!2ро за кво ти е  хипер екстензия  като праиш тяга  ?? Кав трапец??Трапец  според мен  трябва да се прави ако си напреднал  а и тои се развиа  от тягата ??  Предмишницата  не се тренира отдено ако си начинаещ ( да не си начинаещ поне година и половина или 2 стаж ) !! Бокса е  анаеробен !!

14.01.08
09:55

Отдавна не бях писал,но не можах да се сдържа.Аве близанко като питаш,слушай какво ти казват.Първо да беше прочел това-онова.Тогава можеше да се светнеш,че няма човек да тренира подобно на това както ти си решил.Ако продължаваш така ще си докараш някоя травма.Да не мислиш,че колкото повече си тормозиш организма,толкова по-големи мускули ще правиш.Така,че или послушай хората какво ти казват,или спри да пишеш простотии и си прави каквото знаеш!

14.01.08
13:32

е кат та гледам на аватара ми става ясно че не разбираш бъкел от фитнес  :lol:  тфа не е тренировка ми е вид игра,слушаи кво ти казват хората и стягяи гъзъ, междудругото не е никак похвално че правиш това всичкото-всеки го може дори и момиче ама колко кила слагаш и дали ги натоварваш маи не си помислил ае успех и приемаи критиката с усмивка  :-)

14.01.08
17:41

просто съм решил да тренирам така това че на вас не ви харесва е друг вапрос или помогнете или не пишете

valerious
как така разбра от автара че не разбирам “бъкел от фитнес” а ако си бях сложил на някой културист сигорно щях да разбирам много повече? и винаги тренирам с максимални килограми освен на тягата защото още не съм я свикнал и не искам да направя някоя травма

ето последния вариант на програмата реших по 2 упр за група освен за гърди и пак повтарям ако искате да помогнете пишете твърдо съм решил да тренирам така

мъртва тяга                    4x8
набирания с тежест              3x8
лег                              3x8
полу лег                        3x8
обратен лег                      3x8
арнолд преси                    3x8
повдигане на ръцете в страни    3x8
Трицепсово разгъване на горен скрипец  3x8
френско                          3x8
бицепсово сгъване с щанга      3x8
скотово сгъване                  3x8
предмишница                    3x12
от другата страна на предмишницата 3x10
бедрено разгъване              3x15
бедрено сгъване                  3x15
клек                              3x15
прасец                            3x20
коремни преси                    3x20
повдигане на краката            3x20

Мнението беше редактирано от blizanko на 14.01.08 17:46.

14.01.08
18:49

Абе определено си много прост ... и аз  блъскам от скоро ама слушам другите  и знам че  на мускола му трябва  почивка !!

14.01.08
18:51

имаш бъдеще в фитнеса.тая тема може да се прекрати  >:-(

14.01.08
18:53

bliznako кажи си целите?
ако целиш мускулна маса успеха ще липсва говоря за кръгла 0
ако целиш да си скапеш мускулите-ще го постигнеш
ако ти прави кеф да дигаш без резултати-100% успех

пич аз 4 упражнение за гърди с по 4 серии с макс килограми и съм скапан още на 3-тото упражнение то и затова последното е кросоувър(по-леко)
а ти ще ми кажеш,че ще правиш 23 упражнения с максимални килограми?!

Мнението беше редактирано от QcK на 14.01.08 18:54.

14.01.08
19:48

напишете тогава някоя програма която да трае повече от 2 часа с почивки към 1 мин на серия

14.01.08
19:52

надявам се да се вразумиш
Виж сега не е важно колко време тренираш ! За да стимулираш мускула ти трябва интензивност.Програма за 2 часа трудно един може да я прави за 3 друг за 1 3-ти за 2 зависи от почивките.
Направи си един сплит например:
Понеделник:Гърди -4 упражнение по 3-4 серии
Вторник:Гръб- 4 упражнения по 4 серии
Сряда:Рамо+Корем 4 упр за рамо с 2-3 за корем
Четвъртък:крака+прасци
Петък:Ръце по 3 упр 3 серии е достатъчно
Това е само пример аз така тренирам  и съм доволен.
Но най-добре си избери програма от сайта !

14.01.08
20:22

казано от blizanko на 14.01.08, 19:48:

напишете тогава някоя програма която да трае повече от 2 часа с почивки към 1 мин на серия

На бас си се хванал, че ще тренираш повече от 2 часа или какво?  Иначе да - ако това е критерия - твоята програма става идеално като дори мисля, че са ти малко упражненията, с още 2-3 ще увеличиш значително времетраенето на тренировката. И още нещо - ако ти се занимава - направи 10х10 клек с 50% от макса, и после пробвай да направиш още не 20…3 упражнения, да видим дали ще стане работата.

14.01.08
21:06

явно не сте се втурнали да ми помагате

14.01.08
21:16

казано от blizanko на 14.01.08, 17:41:

просто съм решил да тренирам така това че на вас не ви харесва е друг вапрос или помогнете или не пишете

Ми ние ти помагаме, ама ти не възприемаш! За какво изобщо си пуснал тема, като не слушаш никого? Каква помощ точно очакваш, и колко души трябва да ти кажат още, че не се тренира по три часа всеки ден!
Виж сега, не е важно колко време ще висиш в залата, а какво ще правиш, докато си там. По-дълга тренировка не значи по-голям ефект, напротив! Ако искаш, такава тренировка мога да ти измисля, че ако си жив след първия половин час, със сигурност ще се откажеш да тренираш по три часа!
Но нали вече си решил, тренирай както си искаш, защо ни занимаваш с глупости?

Мнението беше редактирано от Петко К на 14.01.08 21:23.

Към автора - щом не можеш да намериш помощ тук по - добре да заключим темата а?
Към останалите - човека е решил така. Не се впрягайте, разбра се, че няма смисъл.

14.01.08
23:52

казано от blizanko на 14.01.08, 21:06:

явно не сте се втурнали да ми помагате

Ето малко помощ от мен - след като претренираш, не се втурвай веднага да тренираш по друга не толкова натоварена програма а си вземи 1 седмица почивка.

15.01.08
08:02

С риск да ме баннат от форума. Ти си хипер прос бре момче. Хората са ти сложели програми за еи такива като тебе. Той не са натоварвал.

15.01.08
09:05

не е че не разбирам какво ми говорите и така нататак но просто от сайта не си харесах програма а ми трябва за сила и и здражливост така че ако препоръчате някоя добра програма няма да тренирам по тази

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1