Плочки?

08.01.08
12:47

Значи искам да попитам понеже има доста подобни теми но няма такава да отговаря точно на това което искам да попитам.
Така понеже съм 180см и тежа около 86кг и имам плочки на корема само тези на горните се виждат леко и имам малко мазнинка и за тва другите не се виждат някои ще ми каже ли какво освен коремни преси може да права за да се покажат и другите и понеже имам велоаргометър (или както му беше името ) и го върта 4-5 пъти в седмицата и горе долу за какво време ще започнат поне да се появяват . В момента съм на нещо като диета ям само неща пъни с витамини , протеини и др...

BU

08.01.08
14:10

казано от Kovalsky на 08.01.08, 12:47:

Значи искам да попитам понеже има доста подобни теми но няма такава да отговаря точно на това което искам да попитам.
Така понеже съм 180см и тежа около 86кг и имам плочки на корема само тези на горните се виждат леко и имам малко мазнинка и за тва другите не се виждат някои ще ми каже ли какво освен коремни преси може да права за да се покажат и другите и понеже имам велоаргометър (или както му беше името ) и го върта 4-5 пъти в седмицата и горе долу за какво време ще започнат поне да се появяват . В момента съм на нещо като диета ям само неща пъни с витамини , протеини и др...

НВД - Ниско Въглехидратна Диета
Кардио дейност
Повдигане на краката от вис

Само коремните преси не стигат.Коремни преси с тежест,повдигане на краката от вис,крънчове... и т.н.

MA

08.01.08
14:32

Пресата се прави с упражнения, а се изкарва с диета...така че върти на велоаргометъра 20-30 минути с бързо темпо на малка тежест...спазвай НВД и успехът ще е на лице скоро!

12.01.08
11:29

пич имах същия проблем но много барзо и лесно го разреших даже аз нямах никаде плочки дори и горните не ми се виждаха, всеки ден си правех коремни преси максимум серии и повдигане на крака от вис също, накрая си слагах един гумен колан на корема и бягах на електронната пътека във фитнеса и завършвах си веларгометър и желания ефект дойде невероятно бързо без дори да сам правил каквато и да е диета ядях си всичко както преди

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1